Cristina Ștefania nu are nicio operație estetică.

Cristina Ștefania s-a remarcat ca fiind una dintre cele mai îndrăgite dansatoare din industria muzicală. Aceasta are trăsături frumoase și, de multe ori s-a considerat că are operații estetice. Ea a spus adevărul chiar la podcastul iubitului ei, Speak. 

Cristina Ștefania este o prezență foarte plăcută atât în mediul online cât și pe scenă. Pe lângă talentul ei la dans, recent, a început să susțină și concerte și se bucură de un mare succes. Bruneta este frumoasă și oriunde merge atrage priviri.

Despre iubita lui Speak s-a scris de mult că ar avea operații estetice, dar, a recunoscut tot. Cristina Ștefania nu și-a făcut nicio operație estetică și se mândrește cu acest lucru. Dansatoarea nu este împotriva operațiilor și ar apela oricând la nevoie. Nici bustul nu a suferit modificări, fiind înzestrată de la mama natură.

@iamspeak @Stefania nu are nicio operatie! #podcast #LaFileu #fy #fyp #foryoupage ♬ original sound – speak

„Șoarecu (n.r Cristina Ștefania) nu are nicio operație, să știți, că am văzut prin presă. 

Încă nu, poate o să-mi fac. Acum nu am.

„Nu are nas făcut, nu are obrăjori, nu are nimic. Nici sâni nu are puși. Să spunem noi pe față, nu vă păcălim. Oricum se vede că nu e nimic acolo.”

Ștefania și Speak se iubesc de peste patru ani

Ștefania și Speak formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Cei doi formează un cuplu de peste patru ani și îi surprind mereu pe fanii lor din mediul. Aceștia s-au cunoscut cu ajutorul unui prieten comun, iar atracția a fost foarte mare.

Ne-am cunoscut printr-un prieten comun, am început să vorbim și ne-am dat seama că timpul trece foarte repede interacționând. Ne făcea plăcere să stăm de vorbă unul cu altul. Am fost zgârciți cu detaliile pentru că nu poți ieși public să îți asumi ceva, dacă nu ești sigur de ce ți se întâmplă și că este ceea ce trebuie. Eu sunt mai organizat cu lucrurile astea, și tocmai de aici a venit această zgârcenie.

Când a fost să fie ceva serios și sigur, atunci am început să facem publice acele detalii pe care toată lumea le aștepta de la noi. Eu nu cred că există dragoste la prima vedere. O dată cu vârsta și cu maturizarea, această expresie, pentru mine, și-a pierdut din valoare.”, a povestit Speak în trecut.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.