În toamna acestui an, în sânul Antenei 1 a avut loc cea mai mare ruptură. Mihai Bendeac a plecat subit din juriul de la „iUmor” și, deși totul părea o glumă, lucrurile au fost cât se poate de serioase. Emisiunea era în plin proces de filmare, așa că cei din producție au fost nevoiți să găsească un înlocuitor. Și așa a apărut Costel.

Mihai Bendeac a fost unul dintre cei mai longevive jurați de la „iUmor”. Actorul era sarea și piperul în formula deja consacrata și se știe că se omogeniza foarte bine cu Delia și Cheloo. În toamnă, aceasta a simțit că locul lui nu mai este acolo. Plecarea subită a lui Bendeac a atras după sine găsirea unui alt jurat. Și cum noul membru trebuia să aibă legătură cu umor, Costel Bojog a fost alegerea perfectă.

Costel este cunoscut pe scena stand up-ului românesc. Aceasta a bătut palma cu cei de la Antena 1 încă de când au început filmările pentru „Stand Up Revolution”. Cum plecarea lui Bendeac a fost una „din scurt”, cei din producție nu a avut prea mult timp la dispoziție pentru găsirea unui nou jurat. Tocmai de aceea, Costel a fost cea mai bună alegerea.

Ce spune Costel despre plecarea lui Bendeac de la „iUmor”. Comediantului nu i-a fost ușor să îi ia locul Instagram

Costel se potrivește de minune în rolul de jurat

Comediantul s-a integrat destul de repede în formula deja consacrată a juraților, mai ales că îi cunoștea din alte proiecte. Experiența „iUmor” pentru el este una specială datorită faptului că are ocazia să cunoască mereu oameni noi. Deși este un veteran al domeniului umoristic, Costel recunoaște că nu i-a fost deloc ușor să ia contact cu mediul de la „iUmor”.

Comediantul s-a lovit, la început”, de reticența publicului. Mulți s-au întrebat unde este Bendeac, de ce nu mai vine Bendeac sau de ce ocupă Costel scaunul de jurat. Odată cu trecerea timpului, cei de acasă au învățat că nimeni nu este de neînlocuit.

„Același comentariu de sute și sute de ori, „dar unde e Bendeac”. Toată lumea îl așteaptă ca pe Hristos. E emisiunea gata fără Bendeac. Toate problemele emisiunii „iUmor” constau în faptul că nu e Bendeac. Pentru mine e o experiență foarte faină.”