Cleopatra Stratan și Edward Sanda au reușit să scandalizeze o țară întreagă cu apariția lor în „America Express”.

Artistul a atras nenumărate critici și replici dure după ce le-a arătat tuturor că nu este chiar cel mai curajos concurent din competiție. Acum, după ce Bordea și Cortea au făcut mișto de el, a venit timpul Cleopatrei să îi ia apărarea. 

Cleopatra Stratan și-a dorit de mult timp să fie concurentă la „America Express”, așa că visul ei s-a împlinit anul acesta, când a plecat pe „Drumul Soarelui” alături de soțul ei. Edward Sanda era destul de cunoscut în lumea muzicală, însă, publicul de acasă l-a cunoscut și mai mult prin prisma acestui concurs.

Deși nu au rezistat prea mult timp în competiție, se pare că a fost suficient pentru ca cei de acasă să își dea seama că nu aveau ce căutat într-un concurs atât de dur, unde este nevoie de curaj și sincronizare.

Cleopatra și Edward, mai uniți ca niciodată

Fiecare gest de-al lui Edward a fost intens analizat de cei de acasă, iar concluzia generală a fost aceeași și anume, faptul că soțul Cleopatrei este un laș și că în orice situație dificilă o îndeamnă pe artistă să facă totul.

Ce spune Cleopatra Stratan, după ce Bordea și Cortea au râs de soțul ei, Edward Sanda

Cortea și Bordea s-au uitat și ei la emisiune și nu au putut să găsească o explicație logică pentru comportamentul lui Edward. Cei doi se așteptau ca artistul să fie mult mai curajos, nu să fie primul care fuge atunci când dă de greu. Comedianții au făcut mișto de el în cadrul „Podcastito Express” și chiar l-au numit „păsărică”.

Artistul a fost vizibil deranjat și le-a transmis celor doi un mesaj destul de dur. În scandal a intervenit și Cleopatra Stratan care, în ciuda faptului că a primit numai îndemnuri să divorțeze de Edward după această experiență, se pare că este mai mândră ca niciodată de soțul ei.

„Nu mă interesează ce zice lumea despre Edward, eu o să-l iubesc toată viața așa cum e!”, a spus aceasta la Xtra Night Show.