Acum mai bine de 10 ani, Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu au format un cuplu. Acum, la un deceniu distanță de când au hotărât să meargă pe drumuri separate, Bianca Drăgușanu a dezvăluit care este în prezent relația dintre ea și designerul de modă.

Când vine vorba despre Bote, Bianca are numai lucruri bune de spus la adresa acestuia. Blondina mărturisește că Botezatu a ajutat-o ori de câte ori i-a solicitat adevărul. Fosta asistentă tv îl socotește pe designer ca fiind o adevărată enciclopedie, mărturisind că mereu a fost un model pentru ea și a avut ce să învețe de la el.

În același timp, Bianca Drăgușanu spune despre Cătălin Botezatu că ajută pe oricine, ori de câte ori i se solicită ajutorul.

Bianca Drăgușanu: „Mereu am avut ce învăța de la el..”

Sursa: Social media

„Un prieten foarte bun, un bărbat foarte bine îmbrăcat, foarte inteligent, m-a ajutat mereu. Cătălin cade mereu în picioare, este o adevărată enciclopedie, mereu am avut ce învața de la el. Este un super prieten pe care te poți baza. Am o prietenă, mama ei a murit de cancer, iar soțul ei a fost model pentru Cătălin. El a ajutat-o necondiționat, dar nu s-a mai putut face nimic. Cătălin te ajută fără să vrea nimic în schimb și nu zice nimic la ziar. Dacă ai nevoie de ajutor el nu spune niciodată nu.” a declarat Bianca Drăgușanu pentru Fanatik

În prezent, Bianca Drăgușanu formează un cuplu cu Gabi Bădălău. În ciuda problemelor pe care la-au avut în relație de-a lungul timpului, Bianca declară că Bădălău este bărbatul pe care îl iubește.

„I-am făcut lui Gabi o promisiune, că nu voi mai vorbi despre relația noastră. El este un om deja destul de terfelit de presă pe anumite subiecte, eu am făcut o promisiune că n-o să mai vorbesc. Ne apropiem de 2 ani de relație, el este bărbatul pe care îl iubesc, cu bune cu rele, am trecut prin diverse situații împreună, dar am rămas cu el. Dacă au trecut 2 ani înseamnă că există sentimente puternice.” a spus Bianca Drăgușanu pentru sursa citată