Andreea Mantea nu s-s simțit niciodată atrasă de un concurent.

Andreea Mantea este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare din showbiz. În ultimii ani s-a implicat în emisiuni matrimoniale, unde le-a fost alături concurenților. Ea a fost întrebată dacă s-a îndrăgostit de unul dintre concurenți care au venit să-și găsească iubirea și iată ce a răspuns. 

Andreea Mantea a prezentat în ultimii ani „Puterea dragostei”, apoi a continuat cu emisiunea „Casa iubirii.” Ea a întâlnit o mulțime de concurenți care au venit să-și găsească jumătatea, iar fiecare să simtă emoțiile oferite de dragoste. Prezentatoarea le este alături în cele mai grele situații și, de multe ori a fost ca o mamă pentru ei, oferindu-le cele mai bune sfaturi. Oare s-a îndrăgostit de cineva în acest timp?

Social media

S-a îndrăgostit Andreea Mantea de un concurent

Prezentatoarea a mărturisit în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni” că nu s-a gândit vreodată la un concurent în acest fel. Andreea Mantea a mers de fiecare dată setată pe a-i ajuta sau a-i proteja în cele mai grele momente ale lor, nici nu se punea problema de îndrăgostit. Îi vedea pe toți ca pe copiii ei mai mari de care era responsabilă.

Totodată, nici nu a simțit vreodată că unul dintre ei să se fi atașat mai mult decât ar fi trebuit. Andreea Mantea este o adevărată profesionistă și nu permite să i se întâmple una ca asta. Vedeta are o 36 de ani, iar majoritatea concurenților sunt destul de tineri. .

„Vreau să știu dacă vreodată ai fost atrasă de un concurent.”

„Nu. Pe lângă faptul că am o vârstă, îmi setez atât de bine anumite principii. Ți-ar fi silă de tine, nu ai mai avea respect pentru tine. Tu mergi acolo ca o mamă, ca un tată, să-i protejezi, să-i sprijini, să-i împingi de la spate, să-i sprijini și să le fii alături când vor pica. Ar fi ca și cum aș fi atrasă de fiul meu. Eu nu pot. Nici nu am simțit din partea cuiva, că nu permit astfel de lucruri. Nu le vezi, nu le dai atenție și nu te duci în sensul ală. Te duci atât de setat, încât nu poți să te duci în zona aia. Le ești sprijin, să le fii alături, nu te duci în direcția asta. Creierul și mintea nu te lasă.”, a spus Andreea Mantea la emisiunea online „Detectorul de minciuni.”

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.