Anamaria Prodan a avut probabil cel mai vizionat interviu din ultimul timp. Invitată la podcast-ul “La Mijloc”, impresa a vorbit sincer și deschis despre lucruri mai puțin știute.

Este clar că Anamaria Prodan nu mai are nevoie de nicio prezentare. Iar când vine vorba despre viața personală, este o fire foarte privată. Impresara a recunoscut că mai mulți bărbați influenți i-au făcut curte, dar consideră că acest lucru este “talentul femeii”. Impresara a vorbit și a lămurit și zvonurile despre presupusa relația cu Dan Alexa.

Anamaria Prodan și bărbații din viața ei

Dacă îmi zici de Dan Alexa, mă dau cu capul de masă. Bă, îl iubesc pe Dan Alexa. Știți cum a apărut nebunia asta? Eu sunt o fire vulcanică. Eu și așa, între prietenii mei, care mă cunosc, dacă ceva nu îmi convine eu sar la bătaie. Dacă nu reușesc să te conving de ceva, pentru că eu nu bat câmpii, îți dau o plamă sau un pumn.

Depinde cum te prind. Eu, în viața mea, am lovit multă lume, nu numai pe Dan Alexa. Și azi vorbesc cu el, mi-am cerut scuze. Singurul pe care nu l-am lovit a fost bărbatul meu. Eu cu Reghecampf nu am avut scandaluri cu bătăi. Eu doar ridic vocea, iar copiii mei mă cunosc, a mărturisit Anamaria Prodan în podcastul lui Codin Maticiuc și Natanticu.

Anamaria Prodan a uimit atât gazdele, cât și internauții. Dacă mulți se așteptau ca impresara să spună că a fost împreună cu Dan Alexa, se pare că lucrurile nu stau așa iar situația este mult mai simplă. De asemenea, sexy impresara a recunoscut că Laurențiu Reghecampf este singurul bărbat pe care nu l-a lovit. Și asta doar pentru că ei nu au avut scandaluri atât de mari. Chiar dacă are o fire vulcanică, impresara “pedepsește” doar oamenii care îi greșesc.