Amna nu consideră că o relație este prioritară și se simte bine singură.

Amna s-a despărțit de tatăl copilului ei în urmă cu trei ani și de atunci se simte foarte bine singură. Aceasta nu își dorește o relație, astfel că nu face o prioritate din acest lucru.

Amna se bucură de mult succes în carieră, dar nu se poate spune același lucru și despre viața sentimentală. Aceasta a divorțat după 9 ani de mariaj în 2019, iar de atunci își crește singură băiețelul. Deși în trecut a vorbit despre un potențial partener, aceasta nu i-a dezvăluit niciodată identitatea.

În cadrul unei emisiuni online, Alina Ionescu a întrebat-o dacă nu își dorește o relație. Amna i-a mărturisit că nu face o prioritate din acest lucru și va veni momentul potrivit și pentru ea. Artista consideră că viața este mult mai mult decât o căutare după un partener ideal.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Fara Filtre (@farafiltrepodcast)

„Nu simți să îți refaci și tu viața?”

„Nu este o prioritate pentru mine. Eu cred că dacă te focusezi pe asta nu se întâmplă, nu zic că dacă nu te focusezi, se întâmplă. Văd multe femei concentrate doar concentrate pe asta. Nu despre asta e viața, poate sunt eu ciudată sau absurdă. Viața este mult mai mult decât un bărbat.”, a spus Amna în cadrul emisiunii online „Fără Filtre.”

Amna a divorțat după 12 ani de mariaj

Amna și partenerul ei au divorțat în urmă cu trei ani după 12 ani de relație Cei doi au și un copil împreună și au ales calea cea mai bună. Un medic a făcut-o pe artistă să renunțe la căsătorie, după ce i-a spus că își pune viața în pericol stând într-un mediu toxic pentru ea. Motivul era stresul constant și fiindcă se consuma foarte mult în relație.

„A fost un moment decisiv, un declic care a avut loc la o discuție de-a noastră. Din momentul ăla, nu am mai putut să mă ridic din pat câteva zile. Am fost la toți doctorii posibili și imposibili. La un moment dat, un doctor pe bază de plante mi-a spus, ‘cineva te supără foarte tare, iar tu vei pleca din energia pentru că ori mori, ori pleci. Atât de mult te consumă ce se întâmplă. Mi-am dat seama că dacă nu se mișcă sacul, îl mișc eu. Și am luat acea decizie.”, a spus Amna în emisiunea moderată de Cătălin Măruță.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.