Adela Popescu este una dintre vedetele care a fost mai mereu pe micile ecrane. Însă, în ultima vreme, aceasta a decis să sea un pas în spate din lumina reflectoarelor, iar absența ei este una destul de lungă. Deși a mai apărut sporadic în unele proiecte TV, fanilor le este dor de ea să revină în centrul atenției. Ce spune Adela despre asta și când va avea loc mult așteptatul moment.

Adela Popescu și-a obișnuit fanii să fie mereu pe micile ecrane cu diverse proiecte TV. După ce a renunțat la a mai juca în serialele românești, aceasta s-a axat mai mult pe emisiuni, iar „Vorbește lumea” a fost unul dintre formatele care au pus-o pe sticlă ani buni. Asta până când a decis să plece în Republica Dominicană.

În urmă cu mai bine de doi ani, soția lui Radu Vâlcan a spus „da!” celei mai mari aventuri din viața ei. Împreună cu bunul ei prieten, Cabral, aceasta a plecat să prezinte „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. În momentul în care a acceptat propunerea, vedeta nici nu știa ce o așteaptă.

Ce spune Adela Popescu despre o posibilă revenire în televiziune. „Nu ne pensionăm acum” social media

Adelei îi priește pauza

Chiar dacă a fost plecată în ipostaza de prezentatoare, asta nu înseamnăcă experiența a fost una ușoară, mai ales că a trăit pe propria piele haosul cauza de un uragan. De când s-a încheiat proiectul și a revenit în țară, Adela Popescu a simțit nevoia unei pauze care se pare că s-a întins pe durata unui an.

În tot acest timp, fanii au sperat că o mai văd pe micile ecrane, moderând chiar o emisiune, dar se pare că Adela nu se grăbește să facă acest pas. Deși este în discuții pentru mai multe proiecte, momentan, niciunul dintre ele nu s-a concretizat. Soția lui Radu Vâlcan nu pune presiune asupra ei, ci alege să se bucure de timpul petrecut cu băieții ei.

„E o pauză pe care eu mi-am dorit-o și mă bucur de ea. Mă bucur de tihnă. Eu sunt fericită. Am avut nevoie de timpul ăsta. Am început deja niște discuții pentru noi proiecte. Acum nu ne retragem la țară”, a spus Adela.