Ce spune Adela Popescu despre al patrulea copil. Actrița a născut ultima dată pe 11 iulie 2021. Prezentatoarea de la Vorbește Lumea și soțul ei, Radu Vâlcan au împreună trei băieți, Alexandru, Andrei și Adrian.

Întrebată într-o emisiune TV dacă se gândește să facă și al patrulea copil, Adela Popescu a dat un răspuns cât se poate de sincer și concret.

Adela Popescu nu se gândește să facă și al patrulea copil

Adela Popescu a fost însă radicală și a mărturisit că nu ia în calcul să facă și al patrulea copil deși și-ar fi dorit foarte mult să facă și o fetiță.

„Soțul meu a spus că nu poate să creadă și că o să avem patru copii, pentru că dacă acesta este tot băiețel, o să mai încercăm o dată ca să facem și o fetiță.  Da, da, mă opresc aici. Pe al patrulea nu îl mai fac, promit”, a declarat Adela Popescu la ProTV. 

Facebook

De ce s-a întors Adela Popescu la muncă, la doar 2 luni după ce a născut al treilea copil

Într-un interviu recent, Adela Popescu a explicat de ce s-a întors la muncă la doar două luni după ce a adus pe lume cel de-al treilea copil al său.

„Da, m-am întors la fel de repede cum m-am întors la Alexandru, și asta nu mi-a afectat nici alăptarea. Se poate rezolva.

Așa cum am spus adineauri, când plec de acasă îi las copilului niște lapte stocat într-un biberon, în așa fel încât să-i acopăr o masă, pentru că exact atât lipsesc de lângă el, și-l preiau la 13.30, când începem din nou să fim mamă și bebeluș.

Sigur că se poate! Evident, diminețile, când mă trezesc ca să mă pregătesc pentru emisiune, probabil că aș mai dormi, dar oricum n-aș putea să fac asta, pentru că cei mici trebuie pregătiți de grădiniță. Și atât eu, cât și Radu am fi făcut asta, ne-am fi trezit”, a declarat Adela Popescu pentru VIVA.