Află ce meserie ar fi visat să aibă Carmen Tănase pe vremea când avea 17 ani.

Carmen Tănase este una dintre marile actrițe ale teatrului românesc. Aceasta a interpretat sute de roluri de-a lungul carierei sale și a participat în nenumărate producții tv. Cu toate acestea, Carmen Tănase a avut cu totul alt vis în timpul adolescenței.

Carmen Tănase este o mare iubitoare de animale, motiv pentru care în timpul adolescenței își dorea să devină medic veterinar sau inginer zootehnist. Cu toate acestea, la vârsta de 17 ani, actrița s-a reorientat și a ales meseria ce a făcut-o consacrată: actoria.

Era foarte pasionată de teatru atunci când în orașul său era pusă în scenă o piesă. Cu toate că nu a devenit medic veterinar, Carmen Tănase a iubit mereu animale.

„Îmi doream să devin medic veterinar sau inginer zootehnist”

Sursa: Social media

„Când aveam 16 ani îmi doream să devin medic veterinar sau inginer zootehnist. Schimbarea către actorie s-a întâmplat undeva pe la 17 ani și are o poveste tare lungă în spate. Am iubit întotdeauna teatrul.

 Îmi aducă aminte că, eu fiind din Ploiești, mergeam de fiecare dată la teatru atunci când venea vreo piesă la noi în oraș. I-am privit întotdeauna cu admirație pe marii actori. S-a întâmplat să ajung și eu să practic această meserie pe care o iubesc, însă nici dragostea mea față de animale nu a dispărut în timp.” a declarat Carmen Tănase pentru agentiadepresamondena.ro

Cât despre cei care vor să urmeze o carieră în actorie, Carmen Tănase spune că nu se poate face performanță dacă nu există un dram de talent. Pe lângă talent, munca și perseverența sunt imperios necesare pentru a ajunge pe culmile succesului.

„În primul rând, am spus-o și o voi spune întotdeauna, această meserie nu se poate face fără talent dat de la Dumnezeu. În plus, mai trebuie și ceea ce unii numesc muncă, dar eu prefer să numesc disciplină. Actoria este o meserie ce se face cu tot sufletul, căreia trebuie să i te dedici total și care se practică în permanentă.” a mai spus actrița pentru sursa citată

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.