Ilinca Vandici a dezvăluit ce și-a achiziționat din primii săi bani câștigați.

Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil!” difuzată pe Kanal D și-a început cariera în televiziune acum mai bine de 16 ani, iar tot atunci a și primit primul salariu din viața sa.

La acel moment, Ilinca Vandici avea vârsta de 19 ani, iar după ce și-a primit banii pentru activitate depusă, a mers la un magazin localizat pe Calea Victoriei și și-a achiziționat prima sa pereche de sandale de firmă.

Ilinca Vandici și-a cumpărat sandale cu primii săi bani câștigați

Sursa: Social media

Aveam 19 ani când mi-am cumpărat prima pereche de sandale de firmă, chiar din primul salariu. Era un magazin pe Calea Victoriei și țin minte și acum că am văzut vreo trei modele acolo.

Eram leșinată, pentru că asta e pasiunea mea.Cu primii bani pe care i-am câștigat m-am dus și mi-am cumpărat acea pereche de sandale.Nu mă întreba cum am trăit restul lunii, dar sandalele le-am cumpărat.” a declarat Ilinca Vandici pentru Playtech

Înainte de a lucra în televiziune, Ilinca Vandici nu avusese un job anterior. La începutul carierei sale câștiga destul de puțin, motiv pentru care părinții erau cei care o mai ajutau cu bani.

„Până să lucrez în televiziune nu am avut niciun job. Ei au fost singurii care m-au susținut, inclusiv după ce am început să muncesc, întrucât câștigam puțin.

Întotdeauna, pe sfârșit de lună, dădeam telefon acasă: Alo, fiți drăguți, mai am și eu nevoie!. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am avut parte de părinți care mi-au oferit întotdeauna absolut tot ce am avut nevoie.” a mărturisit vedeta

Ilinca Vandici este căsătorită cu Andrei Neacșu, iar împreună au un băiat în vârstă de cinci ani pe nume Zian. Cât despre momentul cererii în căsătorie, Ilinca Vandici își amintește că acest lucru s-a întâmplat în timpul unei petreceri cu sute de invitați.

„De ziua lui s-a întâmplat, la o petrecere cu vreo 200 de oameni; în fața tuturor, a luat microfonul și m-a întrebat dacă vreau să fiu soția lui… Noi ne-am cunoscut în iunie, de ziua mea, iar el m-a cerut în căsătorie, în ianuarie, de ziua lui. Nu mi-am imaginat că vrea să mă ceară de soție la acea petrecere.” a declarat Ilinca Vandici pentru Viva!

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.