Descoperă în ce a investit Gabriela Cristea!

Îndrăgita prezentatoare de televiziune, Gabriela Cristea, a câștigat bani încă de la o vârstă foarte fragedă. Pe vremea când avea 12 ani, aceasta a avut câteva colaborări cu TVR, alături de colegii săi de la școală.

Ei bine, cu primii săi bănuți, Gabriela a cotizat pentru a cumpăra bicicleta familiei. Peste ani și ani, când a avut salariul său, și-a achiziționat un televizor. Mărturisește cinstit că, în momentul în care a trebuit să renunțe la acesta i-a fost foarte greu.

Gabriela Cristea: „Am contribuit pe atunci la o parte din bicicleta familie”

Sursa: Social media

„Cred că am contribuit pe atunci la o parte din bicicleta familiei. Ulterior, când am intrat efectiv în pâine, am cumpărat un televizor de care mi-a fost extrem de greu să mă despart. Apoi au început cârpițele, că erau la mare modă, iar eu sufeream că nu am multe haine frumoase.” a declarat Gabriela Cristea pentru catine.ro

Gabriela își amintește că, încă de la vârsta de 16 ani visa să ajungă pe micul ecran. O simpatiza foarte mult pe Delia Budeanu și își dorea să ajungă precum ea. Soția lui Tavi Clonda spune că avea în cameră un fotoliu și adopta aceeași poziție ca cea pe care o admira. Mai apoi, se apuca de citit din ziare. Acest exercițiu a ajutat-o mai târziu pe Gabriela.

„A fost ambele, cred. Îmi amintesc faptul că pe la 15-16 ani îmi doream foarte mult să ajung în televiziune. Îmi plăcea foarte mult Delia Budeanu.

Aveam la mine în cameră un fotoliu pe care mă așezam picior peste picior, așa cum o vedeam pe Delia Budeanu la televizor. Apoi citeam din ziare. Asta m-a ajutat ulterior, pentru că atunci când am început lecțiile de dicție, nu am avut foarte mult de corectat.” a mai spus vedeta pentru sursa citată anterior

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.