Ce îi sfătuiește manelistul pe copiii săi?

Vali Vijelie este unul dintre cei mai cunoscuți și căutați cântăreți de manele. Manelistul în vârstă de 52 de ani a explicat ce mesaj a transmis dintotdeauna copiilor săi și ce pilde le-a oferit, chiar și atunci când au greșit. 

Vali Vijelie, sfaturi pentru copiii săi

Vali Vijelie, 52 de ani, este unul dintre cei mai apreciați interpreți de manele din România. Acesta are patru copii, doi cu actuala soție, Carmen, cu care este căsătorit din 2003, și alți doi dintr-o relație anterioară. Trei băieți, Nuțu, Rafael și Florin, plus o fată, Cati, feblețea lui.
Invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D, manelistul  a ținut să detalieze câteva principii de viață pe care a încercat să le insufle copiilor săi.

@diana.blogger

#romania #tiktok #fyp #viral #chisinaumoldova #vorbestemoldova #bucurestiromania🇷🇴 #valivijelie

♬ original sound – Tik Toker

„Le spun în spirit de glumă: «Învățați, că uite dacă n-am învățat, ce-am ajuns». Așa glumesc cu ei. Eu le spun mereu că pot să vin să ajut, să completez. Eu dacă nu muncesc, azi pot fi cine sunt, iar mâine nu. Scara ori o urci, ori o cobori. Trebuie să ai și meseria ta. Ei trebuie să învețe, când ajung la un om în casă să nu zică oamenii: «Ești copilul lui Vali Vijelie, dar tu cu ce te ocupi?!». Nu aș tolera să nu învețe, să nu meargă la muncă. Indiferent ce meserie ar avea, vreau să muncească. Indiferent cât ar câștiga, doi lei, zece lei, după, vin eu și te ajut!”, a mărturisit Vali Vijelie.

Vali Vijelia a fost alături de frații săi

Vali Vijelie provine dintr-o familie săracă, având încă trei frați ce au fost crescuți de bunici în Giurgiu. Născut în București a trebuit să se mute alături de bunica sa din cauza lipsurilor materiale. În timpul vacanțelor, artistul a muncit la o fermă de ambalat fructe pentru a avea bani de rechizite și a merge la școală.

Unul dintre verii săi l-a îndrumat către muzică și bine a făcut. Acesta s-a bucurat de o viață fără lipsuri, dar nu a uitat de frații săi. În cadrul emisiunii „40 de întrebări” moderată de Denise Rifai, Vali Vijelie e mărturisit că și-a ajutat toți frații. Pentru Marius și Luminița a construit câte o casă pentru a avea unde să locuiască, iar pe Dumitru l-a ajutat de-a lungul anilor. Singura sa condiție a fost ca toți să muncească și să nu stea degeaba.

@diana.blogger

#romania #tiktok #fyp #viral #chisinaumoldova #dianablogger #vorbestemoldova #bucurestiromania🇷🇴 #valivijelie

♬ original sound – Tik Toker

„Eu pentru fiecare frate în parte am făcut ceva. De exemplu, lui Marius i-am făcut casă. Pentru Luminița la fel, casă. Celălalt frate, Dumitru, care ați spus că este cioban, nu este. Pe el l-am ajutat cu cea mai mare plăcere și îi ajut pe toți, dar, toată lumea trebuie să muncească.”a spus Vali VIjelie la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai.”

Share.

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.