Iată ce sfat i-a dat Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecamf Jr. .

Videoclipul în care Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au încăierat, s-a răspândit rapid în mediul online, iar reacțiile au fost împărțite.

CITEȘTE ȘI – Anamaria Prodan, gâtuită de emoții. Cine sunt persoanele de care îi este cel mai dor impresarei VIDEO

Martor la altercația dintre Anamaria Prodan și Reghe a fost și Laurențiu Reghecampf Jr, fiul celor doi. Referitor la acest subiect sensibil, impresara și-a sfătuit fiul să nu-și judece părinții, indiferent de acțiunile lor.

Anamaria Prodan: „Trebuie să ne respecte”

@video.clipuri1

#anamariaprodan #bebeto #interviu #2022 #fy #videoclipuri1

♬ original sound – videoclipuri1

De asemenea, Ana i-a spus fiului său că trebuie să-și respecte părinții toată viața, indiferent de circumstanțe. Cât ceea ce s-a întâmplat între ea și viitorul său fost soț. Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan spune că situația este una regretabilă, însă chiar și în ciuda acestei întâmplări, viața merge mai departe.

Întrebată dacă are regrete, răspunsul impresarei a fost unul negativ, mărturisind că singura părere de rău este faptul că nu și-a putut salva mama de la moarte și că nu a fost atentă la persoanele din jurul său.

„Este un băiețel fabulos, un bărbățel care a înțeles exact despre ce este vorba care l-am învățat și eu și surorile lui să nu judece, să nu își judece părinții. Le-au dat viață și exact așa cum este tatăl lui sau mama lui trebuie să ne respecte până închide ochii, pentru că noi i-am adus pe lume și în viață se întâmplă lucruri plăcute sau mai puțin plăcute, important e să ne ridicăm.

Nu îmi vine să cred că s-a ajuns aici, e dorința soțului meu, o respectăm și cam atât. Familia asta va merge mai departe, numai în picioare și foarte mândri. Nu am regrete în viață, decât pentru faptul că am încercat să îmi salvez mama și nu am fost atentă în jurul meu.” a declarat impresara Anamaria Prodan Reghecampf

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.