Personalitatea nativilor din luna aprilie este puternic influențată de perioada lunară în care s-au născut. Astfel, cei născuți între 1 și 7 aprilie au în proporție de până la 100% influența zodiei Berbec. Cei născuți între 8-15 aprilie vor avea caracteristici de personalitate din zodia Taur, persoanele cu data de naștere cuprinsă între 16-22 aprilie sunt influențați de semnul zodiacal al gemenilor. Zodia rac influențează pe cei născuți în perioada 23-30 aprilie.

Nativii lunii aprilie sunt foarte legați de apropiații lor, sunt optimiști și au numeroase relații socio-politice. De asemenea acceptă cu greu o înfrângere, au o fire puternică, întreprinzătoare, un caracter puternic ce îi recomandă pentru funcțiile de conducere.

Ziua de 1: Surmontare de situații, știu să răsucească lucrurile, găsind detalii ciudate, au tendința să mascheze multe lucruri, motiv pentru care își surprind apropiații, în același timp ajută foarte mult oamenii, indiferent de relația pe care o au cu ei.

Ziua de 2: reușesc să își creeze foarte multe relații importante, gestionează situațiile în așa fel cât să iasă în evidență, debordând de energie și putere de convingere.

Ziua de 3:  Ceva mai detașați de restul nativilor, preferă să fie detașați, au excese de egoism, motiv pentru care pot vedea imaginile de ansamblu în detaliul lor, fapt ce conduce către dobândirea măiestriei acțiunilor foarte complexe

Ziua de 4: Buni cercetători, luptă pentru cauzele lor, pregătiți oricând să facă și compromisuri dacă este nevoie. Personalitate foarte sociabilă și răbdătoare.

Ce semnifică ziua în care te-ai născut pentru zilele 1-15. Secretele ascunse ale numerologiei
avantaje.ro

Ziua de 5: Mult mai prudenți decât ceilalți, împing lucrurile înainte după multă analiză, avansează mai greoi, dar o fac într-un mod original, Reușesc să se remarce prin perfecțiune, tot ce este orchestrat de acești nativ este pus la punct până la cel mai mic amănunt.

Ziua de 6: Imprevizibil, nerăbdători și selectivi, își ating scopurile urmând reguli pe care ceilalți au tendința să nu le perceapă logica. Profesiile care îi pun deseori în ipostaza de a lua decizii sunt cele mai potrivite pentru acești nativi. Mai multă atenție în ce privește tendința de a lua decizii fără echivoc. Au parte de câștiguri financiare rapide.

Ziua de 7: Se îndrăgostesc frecvent la prima vedere și nu se lasă până nu cuceresc persoanele care îi incită sau le ating inima.

Ziua de 8: Se împotmolesc prea mult în detalii, există riscul de-a nu duce la bun sfârșit ce și-au propus. Pe de altă parte au un fin simț psihologic, găsind de fiecare dată motivația celorlalți pentru comportamentul lor.

Ziua de 9: Gândesc liber, normele pentru acești nativi sunt doar orientative, au o personalitate de justițiari, lipsiți de prejudecăți, exprimă foarte bine deciziile celorlalți, prin prezentarea circumstanțelor atenuante.

Ziua de 10: Partenerii ideali de viață, sunt buni colaboratori, au un drum drept și exact, te poți bizui pe intuiția acestora, cu siguranță cunosc foarte bine ce trebuie făcut. Bineînțeles înfrângerea nu este adevăratul final pentru ei.

Ziua de 11: Idealiști prin excelență, deconectarea aceasta de concret îi poate face să amâne luarea unor decizii. Sunt caritabili, libertini, urăsc prejudecățile. Scapă din diferite situații limită.

Ziua de 12: Se folosesc de oameni, relație din care toată lumea are de câștigat. Aduc la față adevăruri, controverse, sunt foarte deciși. Au o bună capacitate de mobilizare.

Ziua de 13: Fire calmă și optimistă, se orientează în viață, îi surprinde pe apropiați. Au bună capacitate de a sintetiza totul. Sunt axați să găsească o explicație coerentă evenimentelor.

Ziua de 14: Știu să se facă utili, au multe aptitudini care îi recomandă pentru rolul de antreprenor, tind să fie pesimiști și certăreți. Au puterea de a lua decizii importante, găsind modalitatea perfectă prin care să o comunice.

Ziua de 15: Uneori mai greu de înțeles, evită unele amănunte, sunt liberi, aventurieri și originali. Sunt dispuși să colaboreze, le plac aventurile pentru că sunt plini de curiozitate și o mare poftă de viață.