Sigur, Disney World este magic, dar uneori poate fi puțin…înfricoșător.

Vorbim de un diapozitiv de coroană înfiorător (care nu mai este prin preajmă!) și de un nivel falnic Jack-in-the-box înfricoșător. În plus, Disney este plin de detalii ascunse. Și asta le include și pe cele înfricoșătoare! Dacă aveți copii (sau dacă sunteți neliniștit de lucruri înfiorătoare!), s-ar putea să doriți să fiți cu ochii pe lucrurile serios înfiorătoare din parcuri.

1.Puteți găsi oase umane la Disneyland

Ce secrete ascunde Disney World. Dezvăluirile sunt de necrezut
Pixabay

Când călătoria Piraților din Caraibe s-a deschis la Disneyland în 1967, toate scheletele de pe atracție erau oase umane reale. Membrii distribuției până în ziua de azi insistă că nu mai au mai rămas oase umane pe călătorie. Dar unii oameni rămân neconvinși.

Expertul Disney Jason Petros de la „EarzUp!” crede că au mai rămas patru oase pe călătorie. Două sunt pe insulele mici imediat după ce barca coboară la nivelul inferior. Unul se află în camera de pat montată pe tăblia patului. Iar celălalt se află în scena închisorii, prins sub o cherestea în flăcări.

2.Piratul George

Potrivit zvonurilor, un sudor pe nume George a murit în timp ce lucra la versiunea Walt Disney World a Piraților din Caraibe. Membrii distribuției spun că fantoma lui bântuie călătoria și face ravagii, închizând-o dacă nu îl salutați în fiecare dimineață. Deci, în fiecare dimineață înainte de ora spectacolului, un „Bună dimineața George” este esențial.

3.Defunctul Yeti

La Regatul Animal din Walt Disney World, coasterul rusesc Everest Expedition găzduiește un yeti uriaș (și absolut terifiant). Pe vremuri, yeti-ul se mișca și speria oamenii. Dar astăzi este dat “dispărut”. Ceea ce, în anumite privințe, este chiar mai înfiorător.

4.Există rămășițe umane

Da, din nou! De-a lungul anilor, iubitorii Disney au cerut ca cenușa lor să fie împrăștiată în jurul parcului. Cel mai popular loc pentru cenuşă? Conacul bântuit și plimbările cu Pirații din Caraibe.

Se presupune că acest lucru a devenit atât de mare o problemă de-a lungul anilor, încât membrii distribuției sunt instruiți despre cum să se ocupe de un oaspete atunci când cred că rămășițele sunt împrăștiate în jurul Disney.

6.Animatronica prinde viață noaptea

Dacă ați fost vreodată pe barca fluvială din Piața Libertății sau pe Walt Disney World Railroad, probabil că ați văzut animatronica native americane. Youtuberul și exploratorul urban Matt Sonswa a vizitat recent site-ul după ore și a descoperit că animatronica continuă să se miște, chiar și atunci când parcul este închis. Și aceasta nu este singura călătorie care nu se oprește…

6.Păpușile de pe Călătoria Lumii Mici nu încetează niciodată să se miște

Disney Tiktok The Mouselets a dezvăluit recent că animatronica Small World nu se oprește niciodată din mișcare… niciodată. Când muzica și luminile se sting, păpușile continuă să danseze. 24 de ore pe zi. Șapte zile pe săptămână. Deci, când Disneyland s-a închis în 2020 din cauza covidului, păpușile au continuat să danseze. Imaginează-ți asta.

8.Există un parc acvatic abandonat cu un trecut sumbru

Și se presupune că încă redă muzică tare peste difuzoare. Se numea River Country și a fost deschis din 1976 până în 2001. De-a lungul anilor 80 au fost trei morți în parcul acvatic. Astăzi este ruginit și abandonat. Cei care și-au documentat explorările (și au fost prinși) au avut repercusiuni grele din partea companiei Disney – inclusiv o interdicție pe viață.

9.Moarte într-o plimbare

În ciuda faptului că este supranumit „cel mai fericit loc de pe pământ”, parcurile Disney au văzut câteva tragedii de-a lungul anilor. Unul dintre acestea a avut loc în călătoria acum închisă America Sings.

În 1974, membrul distribuției Deborah Stone a început să lucreze ca operator de călătorie la două săptămâni după ce Carusel of Progress a devenit atracția America Sings. Într-o zi a fost prinsă între etapele rotative ale atracției, unde și-a întâlnit moartea. Membrii distribuției susțin de ani de zile că încă o aud pe Deborah amintindu-le să „aveți grijă”.

10.Există o insulă abandonată

Numită anterior „Insula comorilor”, Insula Discovery a fost locul unui parc zoologic înainte ca insula să fie închisă publicului în 1999. Animalele au fost relocate în stațiunea World Disney Animal Kingdom. Dar parcul tematic nu și-a găsit o nouă utilizare. pentru insula si de atunci a fost abandonata. Dar asta nu i-a împiedicat pe oameni să încerce să viziteze. Anul trecut, s-a descoperit că un bărbat locuiește pe insula pustie.

11.Celelalte zvonuri despre Club 33

Probabil ați auzit de Clubul 33 super exclusivist al Disneyland din New Orleans Square. Este practic un club privat al membrilor, unde oaspeții plătesc aproximativ 40.000 de dolari pe an pentru a bea băutură și a asculta jazz.

Dar mulți oameni de-a lungul anilor își au ~teoriile~ despre club. Unii susțin că numele face aluzie la zvonurile lui Walt Disney ca mason de gradul 33. Dacă chiar vrei să mergi într-o groapă de iepure în ceea ce privește Masonic și Illuminati ai clubului, mergi pe YouTube.