Ce se va întâmpla mâine cu România? Ponta a făcut anunţul

Publicat: marți, 4 februarie 2020, 22:17

Miercuri la ora 12.00 va avea loc dezbaterea şi votarea moţiunii de cenzură depusă de PSD imediat după ce PNL şi-a asumat răspunderea pentru proiectul cu privire la alegerea primarilor în două tururi. Pentru ca moţiunea să treacă este nevoie de 233 de voturi.

Moţiunea a fost depusă de 208 parlamentari. Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu are nevoie de toţi social-democraţii să voteze „pentru”, dar şi de sprijinul UDRM şi Pro România.

Kelemen Hunor a declarat că va sprijini moţiunea, iar acum şi liderul Pro România, Victor Ponta a luat o decizie pe care a comunicat-o în spaţiul online.

„Așa cum am spus: un Guvern care afectează drepturile fundamentale ale românilor la Sănătate și Educație – este un Guvern care trebuie pedepsit; în Parlament și la vot, de către cetățenii afectați în mod direct!”, este mesajul publicat de Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Pro România are 24 de senatori şi deputaţi. PSD şi UDMR au împreună 230 de paramentari, iar cu oamenii lui Ponta, moţiunea ar trece cu brio.

 

Citește și: