Anul acesta, cei trei chefi au pregătit una dintre cele mai dure lovituri pentru Antena 1. Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au rupt orice legătură cu emisiunea care i-a făcut celebri și au decis să plece. Decizia lor nu a fost deloc pe placul celor din producție, mai ales că deja se pregăteau să filmeze un nou sezon al îndrăgitei emisiuni. 

Fără doar și poate, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu sunt unii dintre cei mai cunoscuți și cei mai apreciați chefi de la noi din țară. De-a lungul timpului, cei trei au devenit figuri emblematice pentru emisiunile de cooking și au fost un mare plus pentru Antena 1.

Din păcate, anul acesta, îndrăgiții chefi au ales să nu mai continue proiectul „Chefi la cuțite”, iar motivul a fost unul cât se poate de simplu. Cu toții au motivat faptul că sunt extrem de obosiți și că nu mai vor să se întoarcă pe platourile de filmare pentru un nou sezon.

Ce se va întâmpla, de acum încolo, cu cei trei chefi de la Antena 1. Este mare scandal în jurul lor Social media

Antena 1 și PRO TV, la cuțite

Vestea nu a picat deloc bine producției, mai ales că mai erau 3 săptămâni și deja începeau filmările. În plus, la mijloc există și un contract cu o clauză destul de usturătoare pentru cei trei chefi, iar condițiile pe care trebuie să le respecte nu sun deloc unele ușoare.

Acum, în discuții cu privire la viitorul lor a intrat PRO TV-ul, cunoscut și el pentru formatul „MasterChef”. Deși emisiunea nu a mai înregistrat deloc audiențe, conceptul este păstrat în continuare de trustul din Pache Protopopescu. Cei de la PRO TV își doresc să îi ia pe cei trei chefi, doar că nu este deloc așa ușor.

Cei de la Antena 1 au trimis deja notificare cu privire la acest transfer care, în cazul în care se concretizează, cele două trusturi vor ajunge în instanță, iar procesul dintre ele nu va fi deloc unul ușor.