Reclamă
Reclamă

Viorica Dăncilă a fost un personaj extrem de controversat din politica română. După ce a pierdut alegerile prezidențiale din 2019, ea a ales să demisioneze din funcția sa de președinte al Partidului PSD.

Cu toate acestea, ea nu s-a lăsat invinsă. A considerat că gestul său a fost unul de demnitate și că era necesar ca această schimbare să se întâmple. Doamna Dăncilă nu a renunțat la viața politică. Ea încă este membru PSD, ba chiar ocupă încă o funcție în partid. În prezent, este președinta asociației de femei din PSD.

Trebuie să nu uităm totuși că și oamenii politici au viața lor personală. Fosta prim-ministru a României a fost surprinsă zilele acestea în ipostaze nemaivăzute până acum.

Mulți nu cunosc faptul că de loc, Viorica Dăncilă este din Ploiești. Ea a fost fotografiată în timp ce își făcea cumpărăturile dintr-un supermarket. Singură, îmbrăcată lejer, aceasta a fost mai mult decât bucuroasă să vorbească cu oamenii care au venit la ea, ba chiar a acceptat să se fotografieze alături de ei.

Reclamă

Cel mai probabil, fostul premier era în vizită la tatăl său. Fotografiile au fost postate și pe pagina sa oficială de Facebook, iar urmăritorii ei au avut reacții pozitive. Concluzia la care au ajuns este una destul de simplă: indiferent de ocupația noastră, toți suntem într-un final oameni.

Reclamă
Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro