Vedeta a ajuns la concluzia că este mult mai important să nu pierzi timpul alături de persoane nepotrivite

Cosmina Păsărin este una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc. A reușit să își construiască o viață de succes, iar la capitolul liniște și armonie vedeta stă destul de bine. 

O femeie care și-a acceptat greșelile, însă cel mai important este faptul că a avut ceva de învățat din experiențele din trecut. Invitată în cadrul unui interviu, Cosmina Păsărin a vorbit deschis despre capitolul de iubire și relații.

Cosmina Păsărin: ,,Nu sunt implicată într-o relație”

Vedeta nu s-a ferit să vorbească deschis despre statusul ei relațional. Momentan este o femeie singură, care știe ce criterii trebuie să îndeplinească bărbatul cu care își va împărți viața.

Instagram

,,Reperele mele despre relații au trecut prin multe schimbări și nu am mai întâlnit de multă vreme persoane cu care să împărtășesc aceste păreri.

Momentan nu sunt implicată într-o relație, nici nu am de gând să mă implic până nu găsesc cu adevărat o persoană potrivită pentru mine.

Deși mă aflu într-o perioadă în care cred mai mult decât oricând în puterea iubirii, nu mă grăbesc să intru într-o relație.

În ultimii ani, am mai întâlnit persoane care se joacă cu ideea de a avea o relație.

Instagram

Dar nu am mai găsit oameni care sunt dispuși să-și facă adevărata muncă de care este nevoie pentru a construi acea relație sănătoasă și de calitate pe care eu mi-o doresc.

Oamenii aceia cu care poți construi relații sănătoase și durabile există, doar că nu am ajuns eu încă la ei. Poate că mai trebuie să trec prin niște etape, poate că mai am lucruri de învățat până să ajung să cunosc acea persoană”, a povestit vedeta, potrivit viva.ro.

Ce contează cu adevărat într-o relație, pentru Cosmina Păsărin

Partea bună e că acest aspect m-a învățat să dezvolt răbdarea, deși nu sunt o persoană care se poate lăuda că are, în general, prea multă răbdare.

Instagram

,,O relație are, în primul rând, nevoie de oameni capabili de angajament. Curajul și asumarea nu trebuie să lipsească. La fel de importantă este și prezența faptelor, vorbele nu sunt de ajuns.

Degeaba spui „te iubesc!, dacă nu susții cu fapte aceste declarații. Este nevoie și de timp pentru a crea o relație”, a precizat Cosmina Păsărin, pentru sursa citată mai sus.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!