Ce se întâmplă dacă bei apă din mare

Multe persoane aleg să bea apă de mare atunci când se duc la plajă, dar nu știu la ce riscuri se pot expune. Mai mult decât atât, există oameni care sunt convinși că este chiar sănătos să bei apă de mare și cred că aduc un beneficiu organismului lor. 

Nu te-ai fi gândit niciun minut că există persoane care atunci când se duc la plajă vor să bea apă de mare, crezând că le va aduce un beneficiu organismului. Cu alte cuvinte, mai multe persoane sunt convinse că este destul de sănătos să bei apă de mare, dar iată cum stau de fapt lucrurile.

Ce se întâmplă în organismul tău dacă bei apă din mare. Riscul la care te poți expune

Acest lucru a devenit popular cu mult timp în urmă, asta după ce naturalistul francez Rene Quinton a inventat „plasma lui Quiton” care este o soluție de mare ce presupune tratarea numeroaselor boli și infecții atât la copii, cât și la adulți.

Sursa: Social Media

Mai multe studii au infirmat proprietățile miraculoase, dar și beneficiile neadevărate ale consumului de apă de mare. Există persoane care cred că este sănătos să bei apă din mare deoarece organismul lor se va purifica.

Apa de mare duce la deshidratări severe

Distribuie

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.