Doina Maximilian, fiica adoptivă a Stelei Popescu a scos la vânzare o parte din mobilierul ce se regăsește în livingul casei regretatei actrițe. Moștenitoarea bunurilor marii actrițe a decis să vândă câteva obiecte. De aceea, femeia a postat mai multe anunțuri pe astfel de platforme. 

Cât a ajuns să coste o parte din mobila Stelei Popescu

Pe OLX, este postat un anunț conform căruia sunt scoase la vânzare cinci scaune, ce se regăseau în livingul casei regretatei artiste. Prețul se ridică la suma de 990 de euro, ceea ce înseamnă în jur de 5.000 de lei. Potrivit anunțului făcut pe această platformă, setul de cinci scaune sunt din lemn masiv și au fost retapițate.

„Set de 5 scaune lemn masiv, sculptate în stil Chippendalle, restaurate și retapițate cu motive vegetale specifice și picioare de tigru. Tradițiile naționale nu se pierd.

Setul a aparținut regretatei artiste Stela Popescu.
Garanția calității, returnarea produselor sau despăgubirea în interval de o săptămâna de la livrare dacă există probleme. Toate piesele vin recondiționate”, se arată în anunțul postat pe un site de vânzări.

Ce se întâmplă cu lucrurile Stelei Popescu. La cine au ajuns, de fapt, bunurile regretatei actrițe OLX

De-a lungul carierei sale, Stela Popescu a strâns avere ce se ridică la sute de mii de euro. Mare parte din bunuri au fost moștenite de către Doina Maximilian, femeia fiind cea care a primit și un un bloc cu trei etaje din Capitală. Clădirea este estimată la 500.000 de euro.

Fiica adoptivă a regretatei actrițe a mai moștenit și vila în care Stela Popescu și-a petrecut mare parte din viață, al cărei preț este în jur de un sfert de milion de euro.

Doina Maximilian a mai moștenit și alte două case, una în Crevedia și alta în stațiunea 2 Mai. Prima vilă valorează în jur de 220.000 de euro, iar cea de-a doua se ridică cam la aceeași sumă. Pe lângă proprietățile pe care i le-a lăsat Stela Popescu, fiica adoptivă a mai primit și mai mulți bani ce se aflau în conturile regretatei artiste, în jur de 300.000 de euro.