Primul sezon al emisiunii este pe cale de a se încheia. Dar ce se va întâmpla ulterior?

Reality show-ul matrimonial „Casa iubirii” este gata să tragă cortina peste primul sezon al show-ului. Marea finală este programată, duminică, 15 ianuarie. În cea din urmă ediție a show-ului, telespectatorii vor putea vedea cine vor fi cei doi concurenți care vor intra în posesia marelui premiu.

Ei bine, dacă știți când va fi ultima ediție a emisiunii, acum, probabil, vă întrebați ce soartă va avea emisiunea. Va continua? Sau va dispărea de pe micul ecran?

Ei bine, veștile pentru fanii show-ului de la Kanal D sunt cât se poate de bune. Telespectatorii nu trebuie să aștepte până la debutul celui de-al doilea sezon, întrucât premiera acestuia va avea loc la o zi distanță de finalul primului.

Așadar, Andreea Mantea, gazda show-ului spune că de luni, 16 ianuarie, telespectatorii vor putea face cunoștință cu eroii noului sezon.

„Casa iubirii”, sezonul cu numărul 2, luni, 16 ianuarie

Sursa: Social media

Prezentatoarea este cât se poate de în cântată. De asemenea, îi îndeamnă pe telespectatori să îi urmărească îndeaproape pe noii concurenți pentru a-i cunoaște și pentru a se familiariza cu ei.

Cât despre noii concurenți, Andreea Mantea mărturisește că sunt tineri și frumoși și abia așteaptă să pornească în aventura numită „Casa dragostei”. Cea care le va fi partener de drum este chiar Andreea Mantea. Bruneta va fi alături de ei în emisiune pentru a afla lucruri fel și fel.

„Fiţi cu ochii pe ei! Îi veţi cunoaşte luni, când începem cel de-al doilea sezon al emisiunii. Sunt tineri, frumoşi, nerăbdători să înceapă povestea asta minunată, care le-ar putea schimba viaţa. Eu voi trăi la unison cu ei emoţia uriaşă a acestui început şi le voi fi alături de-acum încolo”, a spus Andreea Mantea.

„Casa iubirii” poate fi urmărită în fiecare zi la postul de televiziune Kanal D. Concurenții participă la această emisiune din dorința de a-și găsi sufletul pereche.

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.