Andreea Balan este acum în izolare alaturi de fetitele ei, precum alte milioane de persoane care încearcă să se apere de amenințarea COVID-19. Dar viața ei în acasa nu este deloc fericita, potrivit unor apropiati ai vedetei.

Reclamă

Actuala relație a Andreei Bălan cu George Burcea este una de complezenta. Mai exact, intre cei doi mai exista doar interesul de a le asigura celor două fetițe pe care le au împreună un mediu cât mai stabil. Drept urmare, chiar dacă nu și-au încheiat povestea de iubire în cele mai roz condiții, continuă să dea ochii de dragul fetelor.

Potrivit unor prieteni comuni ai celor doi, care au dat declaratii pentru Spynews.ro, George Burcea își vizitează fiicele în fiecare săptămână. Niciodată, însă, nu „cotizează” pentru nevoile lor, având în vedere că nu are deloc de unde să dea bani.

Chiar și așa, Andreei Bălan continuă să fie măcinată de destrămarea relației lor, sursele noastre explicând că un mesaj postat de artistă cu doar o zi în urmă, referitor la iubire, a fost scris și cu George Burcea în gândurile ei.

„Fericirea și iubirea se învață în copilărie atunci când ești iubit de către părinții tăi. Dacă nu ai parte de iubire când ești mic, mai târziu în viață nu vei ști să fii fericit, nu vei ști să iubești și să accepți iubirea celor din jur”, a fost o parte din mesajul Andreei Bălan.

Ei bine, se pare că a fost scris și cu George Burcea drept referință. Actorul a fost crescut de bunici, într-un mediu consumat de violențe domestice, și și-a cunoscut tatăl, cel care a făcut și închisoare pentru că și-a ucis amanta, abia la vârsta de 14 ani. Cu mama lui se vedea rar – doar o dată la câțiva ani, de fiecare dată când femeia se întorcea din Turcia.

Contactată de reporterii Spynews.ro, Andreea Bălan a spus că nu vrea să mai comenteze nimic legat de George Burcea, dar a vorbit despre greutățile de care s-a lovit în viața din izolare. Este „sinistrată” în propria casă, alături de fetițele și de mama ei, care, la vârsta de 60 de ani, ajută cum poate. Dar asta înseamnă că greul tot pe Andreea pică.

„Stăm în casă de 20 de zile și nu e ușor deloc. E greu să găsim tot felul de activități cu fetele. Seara, la băiță, sunt doar eu cu mama. Dimineața mai vine o bonă, doar câteva ore”, a povestit Andreea Bălan, pentru Spynews.ro.

Îi este greu și din cauza nopților albe, având-o în grijă pe micuța Clara, mezina ei care abia a împlinit un an.

„Eu încă mă trezesc de trei ori pe noapte cu Clara, să-i dau lapte. Nu e ușor deloc. Eu stau încontinuu cu Clara noaptea”, ne-a mai spus Andreea Bălan.