Fanii regretatului cioban sunt foarte triști după moartea lui Ion Șmecheru’

Ce se întâmplă acum cu contul de Instagram al lui Ion Șmecheru’

Deși a trecut mai mult de o săptămână de la anunțul morții și 5 zile de înmormântare, fanii sunt curioși ce se va întâmpla cu conturile de pe rețelele de sociale ale lui Ion Șmecheru’. Ce se întâmplă acum cu contul de Instagram al lui Ion Șmecheru’. Cel mai probabil, în prezent, acestea sunt administrate de familia Sterp, cea care s-a ocupat și de înmormântarea tânărului. Pe contul personal de Instagram, au fost încărcată în urmă cu câteva zile imagini de la priveghiul celebrului cioban. Fanii îi simt lipsa lui Ion Șmecheru’, cel care îi făcea mereu să râdă.

Aceștia nu au ezitat să lase câteva mesaje prin care își arată regretul față de moartea lui Ion Șmecheru’.

„Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească pe Ion, așa cum era el, a fost un om bun…”, „Odihnește-te în pace, suflet bun! Mulțumim pentru toate zâmbetele!”, „Rămas bun, Ion”, sunt câteva dintre mesajele fanilor.

Ce se întâmplă acum cu contul de Instagram al lui Ion Șmecheru'. Fanii regretatului cioban sunt foarte triști
Facebook

Culiță Sterp, deranjat de mesajele tot mai insistente ale fanilor despre Ion Șmecheru’

Asocierea numelui lui Culiță Sterp cu Ion Șmecheru’ i-a cauzat și ceva situații neplăcute. După ce a fost înmormântat, cel care se ocupă de evenimentele lui Culiță Sterp s-a trezit sunat de diferite persoane interesate de cioban. Și nu doar acesta a fost sunat de fanii lui Ion Șmecheru. manelistul însuși a primit tot felul de mesaje și întrebări legate de ciobanul devenit viral.

„Am și eu o rugăminte mare la voi. Numărul de telefon de la mine de aici, de pe Instagram, este doar pentru evenimente. Nu mai sunați, vă rugăm din suflet, pentru orice altă problema în afară de evenimente pentru că mă sună băiatul care se ocupă de treaba asta, Raul Zetea, și-și spune că primește telefoane cu subiecte care nu au niciun fel de treabă cu cântatul. Vă mulțumim tuturor celor care înțelegeți și vă rog să sunați doar dacă are legătură cu cântatul”, a precizat Culiță Sterp pe contul personal de Instagram.