Toată lumea îl știe pe Fuego după numele de scenă, dar nu mulți știu povestea din spatele acestuia.

Fuego se afă printre puținii artiști care au rezistat tuturor schimbărilor din industria muzicală. Paul Surugiu și-a petrecut întreaga carieră pe scenă și, după atâția ani de activitate, acesta încă mai are surprize pentru fani.

Paul Surugiu este un exemplu pentru toți colegii lui și nu numai. De fiecare dată, artistul a reușit să umple săli întregi și mii de oameni au cântat mereu cu el piesele. Fuego nu a fost niciodată în mijlocul controverselor sau al scandalurilor și a preferat ca lumea să îl cunoască din perspectiva artistică.

Fanii lui Fuego au fost constanți și l-au susținut de fiecare dată. Aproape că nu este spectacol de la care Paul să nu plece încărcat cu energie pozitivă, dar și de cadouri. Paul a declarat de multe ori că își respectă fanii și că va aduce mereu în fața lor muzică de calitate. Artistul s-a ținut de promisiune și nu este de mirare că este atât de apreciat de comunitatea lui.

Ce scrie în buletinul lui Fuego. Artistul mai are un prenume pe care nu l-a folosit niciodată
Instagram

Fuego crede foarte mult în puterea numelui său

Având în vedere că nu îi place să vorbească atât de mult despre viața personală, sunt anumite aspecte pe care Fuego le-a ținut „ascunse”. Nimic din ceea ce se întâmplă în viața lui nu este întâmplător, nici măcar numele de scenă. Artistul are o poveste interesantă în spatele fiecărei decizii pe care a luat-o până acum.

De exemplu, nu mulți sunt cei care știu că Paul Surugiu mai are un prenume pe care nu obișnuiește să-l folosească. Ba mai mult, artistul a recunoscut că lumea nu i se mai adresează folosind acel prenume încă din generală.

„Povestea aceasta cu numele noastre e foarte interesantă. Nu avem nici un aport la ele. În schimb, peste ani, ajung să ne fie tot, să ne identificăm cu ele și să ne contureze personalitatea.

Îmi aduc aminte, când eram mic, că mie nu îmi plăcea numele de Paul. Toți cei de-acasă și de la școală îmi spuneau Cipi, de la Ciprian, pe care-l consideram eu mai special.

Totul, până când maestrul George Grigoriu mi-a spus că numele meu trebuie să fie Paul Surugiu, fără Ciprian, pentru că e muzical și are prestanță”, a declarat pentru Fuego pentru fanatik.ro.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.