Reclamă
Reclamă

La finalul lunii mai, Gina Pistol și Smiley au spus cel mai important „da” din viața lor. A fost „da-ul” care le-a schimbat destinul și care i-a unit pentru tot restul vieții. După marele eveniment, proaspeții însurăței au plecat în luna de miere, dar fanii încă se întreaba ce nume a ales Gina după căsătorie.

Gina Pistol și Smiley trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Relația celor doi se solidifică de la o zi la alta, iar familia lor este mai unită ca niciodată. Artistul a cerut-o de soție pe Gina în urmă cu mai bine de un an jumătate, însă, abia acum au simțit nevoia să oficializeze asta prin căsătorie.

Nunta celor doi a fost, de departe, cel mai așteptat eveniment de anul acesta. Gina și Smiley au gândit totul, până la cel mai mic detaliu, iar rezultatul i-a dat pe toți pe spate. Cei doi nu și-au dorit un eveniment riguros și tradițional, ci, din contră. Nunta lor a fost o petrecere între prieteni, unde toată lumea s-a distrat și a dansat până în zorii zile.

Ce scrie în buletinul Ginei Pistol, după ce s-a căsătorit cu Smiley. Artistul nu a comentat, ci s-a conformat
social media

După nuntă, Smiley și aleasa inimii lui nu au mai stat prea mult în țară. Familia Maria și-a pregătit bagajele pentru cea mai relaxantă perioadă. Și anume, luna de miere. Cei doi au ales o destinație superbă, unde se bucură de peisaje și de tot ceea ce îi înconjoară în fiecare zi.

Reclamă

Gina Pistol este noua doamnă Gina Pistol Maria

Așa cum era de așteptat, după nuntă, fanii celor doi au avut mai multe curiozități. De departe, cea mai întâlnită întrebare a fost cea legată de numele pe care Gina l-a adoptat după ce i-a spus „da” lui Smiley.

Ei bine, se pare că vedeta nu a renunțat la numele ei de familie. Gina Pistol s-a consultat cu un numerolog care i-a spus că ar fi bine să păstreze și numele ei, dar să îl adopte și pe cel al lui Smiley.

„Am păstrat și numele meu, pentru că un numerolog mi-a spus că este de bine”, a declarat Gina Pistol, potrivit click.ro.

Reclamă
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro