Andreea Raicu este una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbizul românesc. Deși s-a retras din lumina reflectoarelor de peste un deceniu, aceasta este prezentă pe rețelele de socializare și îi inspiră pe oameni. De-a lungul anilor a lucrat la ea, a făcut diverse cursuri, și-a schimbat stilul de viață și parcă a devenit alt om.
Andreea Raicu are tot mai multă grijă de ea pe zi ce trece. La vârsta de 45 de ani, vedeta recunoaște că se simte foarte bine, este atentă la alimentația sa, conduce o afacere, se implică în diverse cauze umanitare și se înțelege. A mers în mai multe retreat-uri în India, unde a reușit să scade de toate fricile și rănile emoționale pe care le avea.
Pe lângă schimbările de ordin emoțional și personal, stilul său de viață s-a schimbat. Alimentele procesate nu mai au loc în frigiderul său, iar sportul, odihna și meditația fac parte din ritualurile sale zilnice. Andreea Raicu a simțit pe pielea sa beneficiile renunțării la gluten și le-a împărtășit cu fanii săi.
![](https://substantial.ro/wp-content/uploads/2022/08/Andreea-Raicu-dupa-ce-a-renuntat-la-glute.jpg)
Ce schimbări s-au resimțit după ce a renunțat la gluten
Andreea Raicu are o dietă curată formată în special din multe fructe, legume, cereale sau carne slabă. Ea a renunțat la zahăr și la gluten, iar efectele pozitive s-au resimțit la scurt timp după. Balonarea nu și-a mai făcut apariția, iar vedeta era mult mai energică după ce a evitat alimentele ce conțin gluten. Totodată, pielea sa a devenit mai luminoasă și nu s-a simțit umflată.
„Am observat o schimbare foarte mare și asta a fost prima dată, când am stat în America o perioadă mai lungă. Cred că o lună și jumătate nu am mâncat absolut deloc gluten și m-am dezumflat, iar pielea mea arăta fantastic. Cred că am slăbit și câteva kilograme. Nu m-am mai balonat, m-am simțit fantastic și aveam foarte multă energie.”, a spus Andreea Raicu pe contul ei de Instagram.