Dani Oțil este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți prezentatori TV de la noi din țară. Omul de televiziune apare pe micile ecrane de zeci de ani. Aproape în fiecare dimineață, la matinalul de la Antena 1, Dani face dezvăluiri despre viața sa personală, dar și despre cea profesională. Recent, el a mărturisit telespectatorilor ce dorință avea la 40 de ani. 

Doleanța de la 40

Deși acum se bucură de vârsta de 42 de ani, prezentatorul a declarat că în urmă cu doi ani voia să renunțe la muncă. Își dorea să se preocupe de hobby-urile sale. Între timp, el a devenit tată, iar timpul este limitat acum. Dani este căsătorit cu Gabriela Prisăcariu și au împreună un băiețel de câteva luni.

Se pare că planul nu a funcționat deloc. Este încă prezentator, om de afaceri, iar adrenalina de care se bucura odinioară, a ajuns să fie doar un moft. Mersul la curse ori la fotbal fiind numai momente de care se bucură din când în când.

„Trebuia să fiu cu Ștefan în dubă ca să mergem la Bistrița. Eu i-am promis că la 40 de ani o să mă las de muncă și o să facem toate cursele posibile. Am 42 de ani, un copil, și în loc să mă las de muncă, m-am lăsat de hobby-uri”, a mărturisit prezentatorul, în direct, la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Ce schimbare și-ar fi dorit să facă Dani Oțil la 40 de ani. Prezentatorul TV a făcut mărturisiri despre planurile sale
Cancan

De ce se simte bătrân omul de televiziune

Vedeta face ce face și atrage atenția telespectatorilor. În cadrul emisiunii pe care o prezintă, a recunoscut că se simte îmbătrânit deoarece se trezește tot timpul de dimineață. Cu toate acestea, este un bărbat fericit și împlinit și își dorește ca fiul să îi calce pe urme și să devină pasionat de sport.

„Ce lecție vrea să ne dea natura dacă atunci când suntem bebeluși n-avem nicio problemă să ne trezim la 05:30. Să ne jucăm cu tata. După aia, când suntem foarte în vârstă, ne trezim la 05:30 și ne plimbăm prin casă în halat”, a susținut soțul Gabrielei Prisăcariu.