Irina Fodor va prezenta iubitul show culinar de pe Antena 1, „Chefi fără limite”, care își va avea debutul luna următoare. Soția lui Răzvan Fodor a venit la cârma emisiunii după ce Gina Pistol a devenit mămică, așa că fanii vedetei se întreabă ce sumă primește noua prezentatoare TV lună de lună.

Irina Fodor a înlocuit-o pe Gina Pistol atât în cadrul emisiunii „Asia express”, cât și la „Chefi la cuțite”. Iată că acum a primit un nouă ofertă pe care a acceptat-o fără să stea pe gânduri, cu toate cu suma pe care o primește lună de lună este de două ori mai mică decât salariul pe care îl primea Gina Pistol.

Ce sumă primește Irina Fodor în fiecare lună?

Cu toate acestea, partenera de viață a lui Răzvan Fodor a întâmpinat numeroase provocări în Grecia în timpul filmărilor emisiunii. Unul dintre factorii care le-au dat planurile peste cap au fost temperaturile foarte scăzute. Prezentatoarea TV a avut bagajul plin de rochițe și haine subțiri, numai bune pentru temperaturile e vară, însă se pare că a fost necesar să își cumpere haine noi pentru a face față cu brio temperaturilor scăzute in Grecia din această perioadă.

social media

„Chefi fără limite” este o emisiune cu totul inedită. Cei mai talentați bucătari vor avea ocazia să-și până în valoare talentul în bucătărie departe de casă. Mai exact, atât concurenții, cât și gazdele emisiunii vor fi prezenți în Grecia. Acolo vor avea parte de multe peripeții.

Când am plecat în Grecia, noi toți ne-am pregătit ca pentru vară, maximum o toamnă blândă. Verificasem temperaturile pentru perioada ce avea să urmeze, și părea că vom huzuri la 25 de grade. Când colo, noi am prins și 6 grade dimineața și seara, prin anumite zone, în condițiile în care eram îmbrăcați foarte subțire.

Eu, cel puțin, am pus în bagaj rochițe vaporoase, de mătase și costume de baie. De fapt, aveam nevoie de o geacă de iarnă și șosete de lână! Așa că am improvizat mult pe zona de styling: am mai pus câte o gecuță de piele peste rochițe, am mai cumpărat de acolo pantaloni și colanți…am scos-o cumva la capăt”, a declarat prezentatoarea în urmă cu câteva zile.