Ce salariu încasează Andreea Mantea la ”Puterea Dragostei”? Andreea Mantea se numără printre cele mai apreciate vedete de la noi. Pe lângă faptul că este extrem de talentată în a fi prezentatoare Tv, Andreea este și extrem de sexy. Vedeta se dedică total jobului său, astfel că aceasta a acumulat, până în pezent, nici mai mult nici mai puțin decât 10 ani în care a fost prezentatoare în cadrul diferitor show-uri. Și nu gratuit! Vedeta a acumulat sume frumușele în conturi de-a lungul timpului. Acum este prezentatoare în cadrul emisiunii ”Puterea Dragostei”. Ce sumă de bani primește, lună de lună, vedeta de la Kanal D?

Reclamă

Andreea Mantea are toate calitățile unei femei de succes și nu doar în planul profesional. Și în planul personal, aceasta o duce din ce în ce mai bine. Are un fiu minunat pe nume David de care se bucură în fiecare zi. Pe lângă acest lucru, Andreea se bucură și de prezența unui bărbat în viața ei, identitatea căruia rămâne sub anonimat. Este justificabil faptul că Andreea se află în topul celor mai substanțial remunerate vedeta din România.

Vedeta se află în echipa Kanal D de aproximativ 10 ani. Salariul său este unul pe măsură, date fiind talentul și vechimea sa. Se pare că vedeta de la ”Puterea Dragostei” câștigă o sumă colosală în fiecare lună. Este vorba despre suma de 8.000 de euro, sumă pe care Andreea Mantea o încasează la Kanal D.

Cum e viața de prezentator?

Pentru suma pe care o încasează lunar, nu vă gândiți că Andreea Mantea stă degeaba, căci moderatoarea de la ”Puterea Dragostei” muncește din greu și face numeroase sacrificii atât pentru ea, cât și pentru fiul său. Bruneta stă departe de casă în cea mai mare parte a anului, departe de familie și de tot ceea ce înseamnă România, pentru a aduce în casele telespectatorilor controversele generate de cuplurile de la ”Puterea Dragostei”.