Mihai Petre este unul dintre campionii României. Acesta s-a remarcat în ceea ce privește dansul sportiv. Vedeta a debutat în televiziune la emisiunea ”Dansez pentru tine”, loc în care a fost jurat în cadrul acestui concurs de dans. Acesta a revenit, însă, în fața publicului, ca jurat la emisiunea ”Românii au talent”. Artistul, se pare, a revenit înlocuind-o pe Mihaela Rădulescu. Surse din interiorul postului de televiziune Pro Tv mărturiseau faptul că această schimbare s-a produs din cauze financiare, Mihalea Rădulescu trebuind să fie plătită cu o sumă de 250.000 de euro pe un sezon pe acea vreme.

Reclamă

Ce salariu încasează juratul Mihai Petre

Inițial, se credea faptul că această schimbare ar fi dus la scăderea raitingului show-lui ”Românii au talent”, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Mihai Petre este una dintre cele mai apreciate vedete datorită faptului că este extrem de vertical, rațional, dar și foarte exigent. Această schimbarea a avut un puternic impact asupra publiclui, mai ales că Mihai Petre a dobândit foarte mulți fani în urma rolului e care l-a avut în ”Iubire și onoare”, telenovela de pe Acasă TV.

Se pare că salariul pe care îl încasează Mihai petre este foarte mic în comparație cu salariul pe care l-a avut Mihaela Rădulescu. Ar fi vorba de suma de 30.000 de euro, adică nici măcar jumătate din suma pe care bruneta Mihaela o lua pe sezon.

Făcând referire și la celalte vedete din cadrul show-ului, se pare că Smiley și Florin Călinescu sunt cele mai bine plătite vedete de la ”Românii au talent”, fiecare luând un salariu care se învârte în jurul sumei de 200.000 de euro pe fiecare sezon în parte.

Se pare că suma încasată de Mihai Petre nici nu se compară cu salariile pe care le încasează celelate vedete care fac parte din cadrul emisiunii difuzate pe Pro Tv.