Carmen Tănase nu încasează sume exorbitante în cariera de actriță, așa cum probabil se așteptau mulți. Aceasta primește o sumă modică pentru ceea ce face și nu se declară a fi prea mulțumită

Carmen Tănase este una dintre cele mai iubite actrițe din țară. Este cunoscută publicului larg datorită personajului care i-a adus un succes enorm. Da, ați ghicit! Este vorba despre Flăcărica, cea care a ținut în fața micilor ecrane o mulțime de români pe acea vremea.

Despre ea se știu o mulțime de lucruri, însă foarte puțini au aflat până acum ce salariu are Carmen. Marea doamnă a teatrului românesc a debutat pe o scenă profesionistă încă din perioada facultății și a avut de la bun început un succes colosal. De aceea, mulți fani ai actriței se întreabă ce sume încasează aceasta din industria teatrului.

Ce salariu primește Carmen Tănase

În urmă cu ceva timp, în cadrul podcastului susținut de Măruță, Carmen Tănase a vorbit despre veniturile sale, dar și despre cum se descurcă cu banii. Deși mulți cred că actrița încasează sume exorbitante, aceasta nu are un salariu de mare actor, ci unul cu care poate doar să supraviețuiască. Astfel, artista a mărturisit că nu primește mai mult de 1.300 de euro pentru ceea ce face.

 „Până la urmă supraviețuiești cu salariul. La categoria mea de exemplu e 1.300 de euro cam așa, hai, supraviețuiești, nu-i nicio problemă. Bă, dar nu vreau să supraviețuiesc, eu vreau să trăiesc, să viețuiesc.”, a spus actrița în urmă cu ceva timp, în cadrul podcastului.

Ce salariu are, de fapt, Carmen Tănase. Nimeni nu s-a gândit că actrița încasează asemenea sume
Colaj Substantial

Carmen Tănase, nemulțumită de veniturile de la teatru

Carmen Tănase este de asemenea indignată de faptul că nu-și dorește să supraviețuiască cu aceste sume, cine să trăiască. Actrița consideră că banii pe care îi primește nu sunt suficienți, însă continuă să profeseze în cariera care i-a adus popularitate și aprecieri în fața românilor.

„Da, am avut perioade (n.red. când nu se ajungea cu banii). Absolut. N-am câștigat mai bine decât atunci când am făcut televiziune. Din teatru nu! Acum, sigur, de câțiva ani de zile s-a dezvoltat teatrul privat și acolo e cu totul altceva, dar și acolo e în funcție de notorietate, nu toată lumea e plătită la fel.

Dar acum dacă ne-au tăiat prăjitura și la spectacolele private, că nu trăiești din salariile de la stat, hai pe bune! Orice om are dreptul, că e faimos, că nu e faimos, are dreptul să trăiască. Punct!”, a mai adăugat actrița.

Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.