Ce salariu are Dan Negru la Kanal D. Celebrul prezentator de la Antena 1 a acceptat, de curând, o ofertă din partea postului TV și va pleca de la Antena 1, după 22 de ani de colaborare. 

„Regele audiențelor”, așa cum este supranumit Dan Negru a negociat la Kanal D un salariu pe care oricine ar fi invidios. Mai mult, el ar fi fost surprins de bonusurile pe care patronii postului TV i le-au oferit pentru a îl convinge să plece de la Antena 1.

Ce salariu are Dan Negru la Kanal D. Suma este impresionantă

Așadar, potrivit jurnaliștilor de la cancan, Dan Negru va primi un salariu impresionant la Kanal D. Negocierile au durat aproape o lună, iar la final celebrul prezentator TV a primit ce își dorea.

Concret, Dan Negru ar urma să aibă un salariu de 25.000 de euro pe lună, dar va primi și abonamente la SPA și la clinică medicală, plus mașină.

Totodată, sursa menționată mai sus scrie că lui Dan Negru i s-a oferit o grilă variată de programe. Prezentatorul va ajunge în viitorul apropiat la noul sediu, urmând ca la începutul lunii martie să înceapă munca la Kanal D.

Ce salariu are Dan Negru la Kanal D. Suma care l-a convins pe „Regele Revelioanelor” să părăsească Antena 1
Facebook

Cum a dezvăluit Dan Negru că pleacă de la Antena 1

Dan Negru avea să anunțe că pleacă de la Antena 1 pe Facebook după ce presa dezbătuse deja subiectul „transferului” surprinzător la Kanal D.

„Nu merit nimic din cuvintele frumoase scrise în sutele de articole din zilele astea. Nimic!!! E meritul formatelor și al echipelor! Dar cel mai mult m-a emoționat concurența.

Între Antena și Kanal D, România TV a avut aseară un episod prin care mi-a mulțumit pentru anii mulți de televiziune. Nu sunt obișnuit cu normalitatea asta. Sau nu în timpul vieții. De vreo trei ori m-am pipăit să văd dacă n-am murit. În lumea mare a televizunii, asta e normalitatea.

Mi-l amintesc pe Berlusconi mulțumindu-i public lui Paolo Bonolis, prezentator italian, atunci când acesta a plecat de la Mediaset la RAI. Noi, televiziunea de aici, am pierdut mulți oameni cărora n-am apucat să le spunem că-i prețuim cât trăiau… Cristina Țopescu, Andrei Gheorghe, Mile Cărpenișan, Tavi Iordăchescu…

Am vorbit ieri la telefon cu Horia Moculescu. Tocmai ieșise din spital și avea vocea stinsă… 84 de ani. I-am promis că mâine ne întâlnim și vineri filmăm pentru «Legendele». A fost o vreme șeful divertismentului în TVR. A fost si șeful meu. Povara recunoștintei e mai de preț decât povara urii!”, a fost mesajul emoționant al lui Dan Negru.