Mihaela Rădulescu, una dintre cele mai scumpe vedete din România. Echipa Pro TV a făcut eforturi uriașe pentru a o avea ca prezentatoare 

Ce salariu a avut Mihaela Rădulescu, la „Ferma”

Mihaela Rădulescu este considerată una dintre cele mai scumpe vedete de la noi. Pentru a accepta colaborarea cu Pro Tv pentru emisiunea „Ferma”, producătorii au fost nevoiți să îi ofere „divei” de Monaco o mică avere. Vedeta a câștigat aproximativ aceeași sumă ca atunci când făcea parte din juriul emisiunii „Românii au talent”.

Ce salariu a avut Mihaela Rădulescu, la „Ferma”. Pentru a accepta propunerea producătorilor emisiunii, Mihaela Rădulescu a avut o serie de dorințe. Printre acestea, se numără salariul de 100.000 de euro, o sală de fitness amenajată doar pentru ea și multe altele. Suma oferită Mihaelei Rădulescu poate fi considerată infimă, având în vedere că Pro Tv câștigă 200 de milioane de euro numai din reclame. Dorințele „divei” de Monaco au fost trecute în contractul semnat cu Pro Tv. Cu toate acestea, vedeta nu putea lipsi nici măcar o zi de la filmările emisiunii, așa că aceasta era prezentă întotdeauna pe platourile de filmare amenajate în inima munților.

Ce salariu a avut Mihaela Rădulescu, la „Ferma”. Echipa Pro TV a făcut eforturi uriașe pentru a o avea ca prezentatoare
Facebook

 

Mihaela Rădulescu este cunoscută pentru contractele care i-au adus o mică avere divei. Din banii strânși până în prezent, vedeta reușește să își cumpere tot ce își dorește: de la genți, pantofi, bijuterii, vacanțe în destinații exotice sau o casă în Monaco. Numai vila divei costă peste 40 de milioane de euro. Vedeta locuiește într-un dintre cele mai scumpe cartiere din Monaco, iar vecinii acesteia sunt numai celebrități. Locuința cumpărată alături de Felix Baumgartner este de-a dreptul spectaculoasă: vedere la întregul Principat Monaco, terasă imensă și piscină. Dar asta nu este tot. Vila celor doi este situată pe coasta Mării Mediterane, unde pentru a putea cumpăra o proprietate trebuie să plătești o mică avere.