Cristina Bâtlan este fondatoarea companiei Musette. Aceasta i-a pus bazele alături de fostul ei soț în urmă cu două decenii și a devenit de succes. Pantofii pe care îi creează sunt de o calitate peste medie, dar și prețul arată acest lucru. Pentru calitate produselor sale, Cristina nu are angajați plătiți cu minimul pe economie.

Cristina Bâtlan are un succes remarcabil. Aceasta și-a dedicat viața companiei sale și culege roadele muncii. Este și investitor la „Imperiul Leilor” unde finanțează firmele ce au un porențial de creștere uriaș. În acest fel, își rotunjește cu multe veniturile sale.

Compania românească Musette are o cifră de afaceri de peste 16 milioane de euro, ceea ce o face să fie în top. Angajații sunt peste 500 la număr și au salarii peste medie. Ei lucrează pentru cele două fabrici și 28 de magazine, atât din România, cât și peste hotare.

Cristina Bâtlan nu este de acord cu salariul minim pe economie

Salariile angajaților sunt peste medie, iar unii dintre aceștia pot ajunge până la 10.000 de euro pe lună. Fondatoarea companiei, Cristina Bâtlan a mărturisit că nu este de acord cu salariul minim pe economie. Recunoaște că la început, unui angajat fără experiență i se oferă salariul de 700 de euro, dar va crește pe parcurs.

„La Musette, nu cred că avem salariul minim pe economie. Nici nu cred că există în companie. Ok, poate să fie un start, poți să începi la un minim pe economie, că nu te cunoaște nimeni, n-ai muncit niciodată, dar nu rămâi acolo. Avem salarii de la 1.000 de euro, 700 de euro până la 10.000 de euro”, a declarat Cristina Bâtlan.

Sursa foto: Social Media

Cristina Bâtlan își vinde pantofii purtați la „Imperiul Leilor”

Investitoarea și-a pus la vânzare pantofii pe care i-a purtat în cadrul emisiunii. Pentru pantofii creați cere câteva sute de lei. Modelul de pantofi purtați este disponibilă doar în ediție limitată, iar prețul este de 699 de lei. Cristina Bâtlan consideră că i-au purtat noroc și că sunt comozi.

„Cu pantofii potriviți cucerești lumea, spune zicala….Sunt bucuroasă să vă anunț că pantofii care mi-au purtat noroc la fiecare emisiune sunt acum disponibili în ediție limitată.”, a scris Cristina Bâtlan pe profilul său de Instagram.