Ionuț Petrescu, cel are susține de ani de zile că este unul dintre fii lui Ion Dolănescu, a vizitat mormântul tatălui său. Cum perioada sărbătorilor se apropie, bărbatul a simțit nevoia să își viziteze tatăl. Acesta a făcut și câteva schimbări la mormântul regretatului artist.

Deși nici până acum nu a fost confirmat, în acte, că Ionuț Petrescu ar fi copilul lui Ion Dolănescu, bărbatul este sigur de acest lucru. Cum ceilalți copii ai regretatului artist nu se află în România, Ionuț Petrescu a hotărât că îi revine lui sarcina de a se ocupa de mormântul celui pe care îl consideră tată. Așa că tânărul a făcut o vizită la cimitirul Belu.

Ionuț Petrescu și-a dorit să aducă atmosfera de sărbătoare și la mormântul regretatului artist. Acesta a făcut curat în locul de veci, a dus un brad împodobit și a aprins câteva lumânări.

„Am cumpărat totul natural. Și bradul, și tot… Am băgat pomul într-un ghiveci cu pământ, să nu cadă. Am spectacol la Facultatea de Drept din București. Înainte să plec la spectacol am făcut totul la mormânt, așa cum mi-am dorit să arate mormântul unui mare artist, un artist iubit. Am tămâiat, am spus rugăciune și, după aceea, am aprins și lumânări, deoarece nu mai era niciuna aprinsă”,  a declarat Ionuț Petrescu, potrivit Click.ro.

Ce s-a întâmplat la mormântul lui Ion Dolănescu. Presupusul fiu al artistului a fost în vizită. „Așa mi-am dorit să arate” Social media

Este sau nu Ionuț Petrescu fiul lui Ion Dolănescu?

Ionuț Petrescu de ani de zile susține că este unul dintre fiii lui Ion Dolănescu. Până acum acest lucru nu este susținut de nici un document oficial. Însă, tânărul nu se lasă și este dispus chiar să facă și un test ADN.

„Ca să încheiem tot balamucul ăsta, singurul lucru pe care l-aș putea face eu este un test ADN. Acesta va spune cu exactitate dacă sunt sau nu fiul lui Ion Dolănescu. Eu am cerut să se efectueze un test ADN. Dacă acest test se va efectua solicit ca Direcția Generală Anticorupție să asiste la efectuarea testului.

Se poate face cu copiii: Ionuț, Dragoș și unul dintre frații marelui artist. (…) Mama mea chiar a spus, într-un interviu, că a avut relație intimă cu domnia sa, a locuit în casa domniei sale.”, declara Ionuț Petrescu, în urmă cu ceva timp.