Ce s-a intamplat intre Gratiela si Ghita? A spus adevarul in direct

Andrei Duban si-a revazut aseara sotia prin intermediul camerei video. In timp ce el se afla alaturi de Cosmin Cernat in platoul Fan Arena, blonda nu parasise inca Republica Dominicana din cauza restrictiilor cauzate de coronavirus.

Dupa ce au fost schimbate cateva replici de acomodare, Cosmin Cernat i-a pus Gratielei intrebarea care era pe buzele tuturor fanilor emisiunii: „Toată lumea vorbit despre simpatia ta pentru Ghiță și a lui pentru tine. Ai plecat, l-ai lăsat pe Ghiță acolo. Vreau să știu de la tine, părerea ta care este? Ce s-a întâmplat acolo”.

„Dacă nu deschideai tu subiectul asta, îl deschideam eu. Ce bine!”, a spus Andrei Duban.

„Ghiță este ca fratele meu mai mic. Nu-mi fac griji pentru el. O să se descurce. Știe exact ce are de făcut. Apropierea mea de Ghiță s-a produs într-o noapte în care el mi-a mărturisit un lucru foarte intim despre el. Sunt sigură că o să-l facă public în curând, însă pot să te asigur că poate să fie și Miss Univers în fața lui Ghiță, el nu o să se uite la nicio femeie. Nu știu dacă înțelegi ceea ce vreau să zic? Este inofensiv pentru femei. Marea bombă o să vină. O să explice.”, a mai declarat Grațiela la FanArena.

„Am înțeles. Sunt curios ce o să spună el despre acel moment intim, dar când o să iasă el”, a spus Cosmin Cernat.

„Am înțeles, e inofensiv. Se simțea. Asta e dreptul lui, puiu”, a spus Andrei Duban.
„Da, e dreptul lui. Tocmai de asta l-am lăsat să se apropie prietenește de mine. Știind exact că nu se apropie într-un fel bărbătesc de mine. Dacă simțeam ceva, nu i-as fi permis. O să vedeți că mai mult decât atât nu are cum să fie. O să declare el”, a mai spus Grațiela.

Lasă un răspuns

Ce se intampla cu Mihai Bendeac

Creativitatea este calitatea pe care o au acești nativi ai zodiacului!

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 27 martie 2020. Săgetătorii vor avea noroc în planul sentimental