Doina și Cătălin au fost cu un pas în finala „America Express”.

„America Express” este una dintre cele mai dure competiții de la noi din țară. Totodată, este o experiență unică ce dă multora șansa să se descopere pe sine, dar și pe cel de lângă ei. Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au acceptat și ei această provocare și recunosc că au rămas cu sechele.

Cătălin Scărlătescu i-a surprins pe toți atunci când și-a anunțat prezența în „America Express”. Este foarte bine cunoscut faptul că chef-ul ține foarte mult la confortul său, așa că o astfel de emisiune nu era, neapărat, pe lista lui. Între timp, în viața sa a apărut Doina Teodoru și se pare că tot de dragul ei a acceptat să meargă pe „Drumul Aurului”.

Cei doi au format o echipă pe cinste în „America Express”. Deși se cunosc de puțin timp, au demonstrat că au conexiune foarte puternică și că pot coopera în fel de fel de situații. Ca în orice cuplu plecat într-o astfel de aventură, certurile și tensiunile nu au lipsit deloc nici din peisajul lor.

Cătălin Scărlătescu și Doina s-au certat de multe ori pe „Drumul Aurului”. Chef-ul a ridicat de câteva ori tonul la Doina, însă aceasta a reușit să rămână calmă. Ambii au știut că mai presus de ambițiile lor personale este scopul comun. Și anume, acela de a juca finala și, de ce nu, să o și câștige.

Ce s-a întâmplat în relația lui Cătălin Scărlătescu cu Doina Teodoru după „America Express”
Social media

Pentru Cătălin Scărlătescu, „America Express” a fost un chin

Cei doi au luptat cot la cot cu cele mai tari echipe din „America Express”. Scărlătescu a reușit să ia câteva amulete, dar și mult râvnite imunități. Din păcate, ultimele probe din semifinală nu au fost deloc unele ușoare și nici pe placul lor.

Din cauza Doinei, echipa lor a pierdut drumul către marea finală „America Express”. Doina a fost cea care a stat destul de prost la capitolul echilibru și nu a putut așeza un castron pe cap. Faptul că au pierdut totul la mustață a lăsat amprente puternice asupra lor.

„Eu după ce am venit acasă am fugit o săptămână, o săptămână am fugit de acasă”, a declarat Cătălin Scărlătescu.

„Da, tu te-ai dus la mare și eu m-am dus în munți. Da, nu ne-am vorbit o săptămână, nu am vorbit unul cu celălalt. Eu m-am dus undeva unde nu e semnal”, a completat iubita lui.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.