Ce s-a întâmplat în spatele camerelor de filmat, după ce Asia Express a luat sfârșit? Vedetele au filmat totul atunci când credeau că nu le vede nimeni.

Asia Express sezonul 3 a luat sfârșit, iar anul acesta cei care au câștigat au fost și unii dintre preferații publicului, Sorin Bontea și Răzvan Fodor. Nimeni nu se aștepta, probabil, ca ei să fie cei care vor pleca în România cu marele premiu, dar au dat dovadă că vârsta este doar o cifră.

Concurenții care au stat în show-ul aventuros mai multe etape au putut să se cunoască și mai mult, lucru care i-a făcut să se simtă ca într-o familie. Aceștia s-au filmat în timp ce cântau ceea ce ei l-au denumit un imn al învingătorilor. Echipele erau vizibil obosite, dar cu o energie pozitivă și cu zâmbetul pe buze, fredonând de zor „Ia cu tine și inima” – A.S.I.A.

„Când ajungi la 50 de ani te gândeşti că viaţa nu prea mai are cu ce să te surprindă. Lucrurile sunt deja aşezate la vârsta asta şi totul are cât de cât un curs firesc. Asta gândeam înainte de experienţa «Asia Express». Ce s-a întâmplat după e cu totul altă poveste! Da, vârsta chiar e doar o cifră şi important e cum ne raportăm noi la ce vedem în buletin. Să ieşi din zona de confort înseamnă să începi să te cunoşti cu adevărat. Aşa am descoperit că încă mai duc şi duc bine! În viaţă trebuie să ştii să te bucuri de tot ceea ce trăieşti, de orice experienţă nouă. Îţi va fi mai uşor dacă recunoşti faţă de tine că sunt lucruri pe care nu poţi să le faci.“, a spus Sorin Bontea.

Acest sezon a fost unul al simpaticilor, Sorin Bontea și Răzvan Fodor. Cu toate astea, prieteniile au fost duse acasă intacte, dincolo de competiție se află ani în spate de colaborări, lucru care nu s-a putut uita.

 

Share.