Descoperă detalii despre fiul regretatei artiste Mădălina Manole.

Mădălina Manole, sau fata cu părul de foc, așa cum era cunoscută publicului, a ales să își pună capăt zilelor, chiar în ziua în care își sărbătorea ziua de naștere. Vestea că îndrăgita artistă nu mai este printre noi a venit ca un trăsnet în ziua de 14 iulie  a anului 2010.

Deși a lăsat un mesaj în care își justifica gestul, nici până acum familia și cei care au admirat-o nu înțeleg care a fost factorul declanșator care au determinat-o să-și ia viața.

Semnele de întrebare sunt cu atât mai mari cu cât la momentul decesului său, aceasta avea un băiețel în vârstă de doar un anișor. Mădălina și-a dorit ani de-a rândul să devină mamă, iar într-un final visul său a devenit realitate. Nu a putut vedea cum fiul său crește, cum face primii pași sau cum rostește primele cuvinte.

Petru Mircea Jr. a fost crescut de tatăl său

Sursa: Social media

Anii au trecut, iar Petru Mircea Jr. a fost crescut de tatăl său, Petru Mircea, soțul Mădălinei Manole. Așadar, Petru Mircea a îndeplinit pentru fiul său atât rolul de tată, cât și de mamă. În acest an, fiul regretatei artiste ar trebui să împlinească vârsta de 13 ani. Băiatul nu și-a putut cunoaște mama decât prin intermediul fotografiilor.

Într-un interviu pe care l-a acordat cu ani în urmă, Petru Mircea a vorbit despre cât de greu i-a fost să fie atât tata, cât și mama pentru fiul său. Bărbatul spune că nimeni nu s-a interesat de-a lungul timpului de felul în care își crește fiul.

„Nimeni n-a fost interesat cum m-am descurcat eu până acum singur cu copilul. Aşa că nimeni nu are ce să aibă cu subiectul ăsta. Sunt dator cuiva cu explicaţii de genul ăsta?! În ultimii doi ani am stat la telefoane cu jurnaliştii, să explic, să desfiinţez ce a zis socrul meu. Dar de ce?

Nu mai am energie, nu mai am răbdare! Să înţeleagă lumea ce vrea! N-am altă soluţie decât ignoranţa, decât să-mi cresc copilul ferindu-l cât pot de tot ce am trăit eu din partea socrilor mei. Şi voi face asta cu preţul suprem dacă trebuie.” mărturisea în urmă cu mai mult timp Petru Mircea

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.