Radu Palaniță a câștigat „Românii au talent” în 2020, dar de atunci viața lui s-a schimbat complet. Odată ce restricțiile din cauza coronavirusului au fost ridicate, acesta a început să primească mai multe propuneri pentru diverse colaborări.

Radu Palaniță a impresionat publicul din România cu vocea sa, dar și cu povestea sa de viață emoționantă. Artistul care acum este îndrăgit de mii de românii, nu a avut până la vârsta de 35 de ani vreo legătura cu muzica. Pasiunea pentru artă, însă, l-a făcut să-și urmeze visul și a luat o decizie ce avea să-i schimbe viața, a participat în cadrul emisiunii „Românii au talent”.

Ce mai face astăzi mecanicul auto cu voce de aur de la „Românii au talent”

Vocea mecanicului auto i-a uimit atât pe jurații de la Pro tv, cât și pe cei din public, acesta fiind și motivul pentru care nimeni nu a putut concura cu talentul său, ieșind învingător.

Viața lui s-a schimbat radical de atunci, iar lucrurile par să nu se oprească.

„Noutățile, trebuie să ținem cont și de perioada aceasta de pandemie, care s-a încheiat. S-au pus în miscare niște rotițe și descopăr o lume care mie îmi era străină. Ceea ce vedeam la televizor… ofer eu oamenilor ceea ce vedeam la televizor. Sunt colaborări cu teatru, dar și alte evenimente. Unde este nevoie să cânt, acolo cânt”, a spus Radu Palaniță, potrivit Click.

Sursa: Social Media


„Emoțiile sunt, ele au rămas în continuare acolo. Sunt constructive, fără emoții nu poți cânta oamenilor. Cu emoție cânt, iar acest lucru primesc si oamenii care ne ascultă”, mai spune acesta, potrivit sursei citate anterior.

Întrebat dacă are vreo părere de rău că și-a început cariera atât de târziu în muzică, câștigătorul de la „Românii au talent” a spus că nu regretă nici măcar pentru o secundă întreg parcursul lui.

„Nu-mi pare rău. Dacă Dumnezeu a considerat ca la 35 de ani să încep să cânt, atunci înseamnă că asta a fost dorința Lui și până atunci am înmagazinat muzica și acum o ofer mai departe”, a încheiat acesta.

Cum a devenit cunoscut Radu Palaniță

Radu Palaniță a devenit cunoscut publicului din România după participarea , în anul 2020, la „Românii au talent”. În cadrul emisiunii, acesta a fost desemnat marele  câștigător și a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 120.000 de euro. De profesie mecanic auto, Radu Palaniță a interpretat nemuritorul „My Way”, al lui Frank Sinatra. Iar de atunci acesta nu a mai renunțat la muzică, dorindu-și să ajungă cât mai sus în cariera artistică.