Bogdan și Celia au participat la „Insula Iubirii” pentru a-și testa relația. Însă, la doar 6 zile după ce au intrat în competiție, cei doi au plecat acasă. Nu separat, evident, ci împreună. Asta pentru că tânărul a cerut-o în căsătorie. Se pare că sentimentele lor au fost mult prea puternice și nu au putut rezista distanței de pe insulă.

Dat fiind faptul că cei doi au decis să părăsească competiția la scurt timp, echipa emisiunii a hotărât să le ofere  șansa unică de a-și urma cursul relației în afara emisiunii, așa cum ei și-au dorit. Acum, cei doi se bucură de locuri inedite și de momente fabuloase împreună.

Celia și Bogdana s-au bucurat de peisaje minunate

Celia și Bogdan au hotărât să-și continue relația în afara emisiunii, departe de ispitele din Thailanda și de controversele care începuseră să apară în relația lor. Cei doi și-au pus pe primul loc sentimentele și au plecat de pe insulă mai fericiți ca oricând. Nigerianca a fost cerută în căsătorie de către Bogdan care i-a declarat, de asemenea, dragoste veșnică iubitei sale. Cei doi s-au bucurat de peisaje minunate, de mult soare, piscină și atmosferă de neuitat

Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată