Cum decurge viata Anei Maria Pantaze, la doi ani după câștigarea premiului de la „Românii au talent.” Ana spune că o duce greu și ca a rămas fără job din cauza pandemiei.

Ana Maria Pantaze a participat la sezonul 9 al show-ului de talente. În 2019 a primit un Golden Buzz de la Mihai Petre, care a fost impresionat de vocea sa. Telespectatorii au decis ca ea să fie marea câștigătoare, fiind uimiți de numerele sale. De atunci au trecut doi ani și multe lucruri s-au schimbat în viața câștigătoarei.

Când a participat la „Românii au Talent” Ana Maria era croitoreasă. După ce a câștigat marele premiu, s-a gândit să se dedice carierei muzicale. Ideea a fost pusă în practică, iar în 2020 a lansat prima melodie „Visuri la cornete”. Videoclipul este unul special, iar protagonista este și ea prezentă în cadre.

A rămas șomeră

Anul acesta a apărut la Pro TV unde a acordat un interviu. În prezent este casnică fiindcă terasa la care cânta de două ori pe săptămână s-a închis din pauza pandemiei. Tânăra își dorește să lucreze și a spus că își caută ceva, dar nu pe croitorie.

„După concurs am cântat la o terasă, cântam acolo de două ori pe săptămână, dar cu pandemia care a venit s-a închis și a trebuit să stau acasă. Nu, momentan nu lucrez. Stau acasă, dar îmi caut. O să am câteva interviuri și să vedem. (…) Nu pe croitorie, în alt domeniu. Am zis să mă focusez mai mult pe a face o piesă sau două. Îmi este dor de emoțiile alea pe care le-am avut prima oară, dar îmi e frică de ele”, a declarat Ana Maria.

Facebook

Marele premiu pe care l-a câștigat a ajutat-o să se descurce și a investit banii. În prezent recunoaște că nu mai are niciun ban din premiu.

„Nu, nu mi-am făcut mari planuri după ce am câștigat. Premiul de 120.000 de euro a fost bine primit, foarte bine chiar. Prima dată mi-am luat un apartament, apoi am făcut o piesă. În rest, nimic. Nu m-am dus în vacanțe, am preferat să îi cheltui pe ce trebuia, pe cele necesare. Nu a mai rămas niciun sfanț, niciun leu”, a mai spus cântăreața.

Viața personală a cântăreței

Pe plan personal, nu stă foarte bine, Ana a recunoscut că nu are un partener și este singură.

„Nu am verighetă. Au fost și cereri în căsătorie, cu inele, cu pantofi, cu poze trimise: «Uite, vreau să te iau de nevastă». Dacă le spui cu frumosul, ei înțeleg că nu se poate. Ultima cerere? Wow. Cred că acum câteva luni. Mai așteptăm până când vine Făt-Frumos pe calul alb. Eu niciodată nu m-am uitat la frumusețea din afară a persoanei, m-am uitat la frumusețea sufletească. La mine e cu sinceritatea… dacă nu e sincer, degeaba ai bani, degeaba ai frumusețe, degeaba ai tot ce vrei”, a spus aceasta.

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.