Ce s-a ales de soția lui Gheorghe Dincă? Ce face femeia în timp ce soțul ei e închis:

Cu 9 luni în urmă a izbucnit un scandal enorm în România, care s-a lăsat cu demiterea unor mari sefi din Politia Romana. Atunci Alexandra Măceșanu a sunat la 112 pentru a cere ajutor, din casa lui Gheorghe Dincă, răpită fiind de acesta. Din păcate, fata nu a fost gasita la timp si a devenit a doua victima a monstrului din Caracal, asa cum avea sa se afle mai tarziu.

Acum, Gheorghe Dincă este închis la Penitenciarul Rahova, iar situația victimelor sale, desi declarate moarte de autoritati, este in continuare incerta. Soția lui Gheorghe Dincă, cea care a locuit cateva zile in casa criminalului in aceeasi perioada de timp in care a disparut prima fata, Luiza Melencu, pastreaza acum o aparitie discreta.

Elena Dincă, martor cheie în proces, se intorsese la munca în Italia atunci când ororile au ieșit la iveală, iar la auzul vestilor a declarat că nu a bănuit nicio clipă pe soțul ei ar fi în stare de așa ceva. Cu toate acestea, femeia a recunoscut pana la urma, in fata anchetatorilor, că Gheorghe Dincă avea episoade violente în familie.

Din cauza unei plângeri făcute de familia Luizei Melencu, femeia s-a transformat din victima in vinovata. Felix Bănilă, în calitate de șef al DIICOT, declara la acel moment că „s-a dispus extinderea urmăririi penale în rem și pentru complicitate la omor, urmare a sesizării mamei uneia dintre victime privind o presupusă activitate infracțională a numitei Dincă Elena”.

Pentru că nu are voie să părăsească România, dar nici nu poate locui în casa din Caracal, pentru ca ar putea compromite probele, femeia a trebuit sa se mute la Arad, la fiul său. Despre acest lucru vorbeste chiar un vecin al lui Dan Dincă, fiul soților din Caracal.

„Mai iese cu nepoții pe la poartă, dar nu vorbește cu nimeni, este foarte introvertită. Robotește cât e ziua de lungă prin curte, mai gătește”.

„Din când în când mai pleacă împreună cu băiatul ei cu mașina și se întorc după câteva ore, nu știe nimeni unde se duc. Nici fiul nu vorbește despre situația prin care trec și nimeni nu îndrăznește să îi întrebe nimic”, a mai spus acesta, conform publicației Impact.

Lasă un răspuns

6 obiceiuri ale femeilor care sunt întotdeauna încrezătoare

Sursa foto: rfa.org

CNN: Cum sunt verificați rezidenții aflați în carantină? China instalează camere de supraveghere chiar la ieșirea din locuințe