Sorina Guță fosta soție a lui Nicolae Guță trece printr-un moment cumplit. Viața sa a luat o întorsătură drastică iar apropriații ei Sorinei sunt foarte îngrijorați.

A ajuns la sapă de lemn deși a fost Regina Manelelor. A fost una dintre cele mai cunoscute cântărețe în anii ’90. Sorina nu era doar iubirea lui Nicolae Guță, era și partenerea sa în muzică. Din păcate viața ei s-a înrăutățit chiar dacă aceasta a trecut peste depresia morții mamei sale.

„Sorina nu mai are niciun venit, ea, acum, nu câștigă bani de nicăieri. Dacă te duci  la ea acasă, are de toate, are ce să pună pe masă, are mâncare din belșug.

Nu știu cum, că ea nu produce niciun ban de nicăieri. O ajută Dumnezeu, vorbește despre Iisus la orice pas, s-a pocăit, e mai credincioasă. Cred că și boala a făcut-o să fie altfel, să se îndrepte mai mult spre credință.” a declarat unul dintre apropiații Sorinei pentru Cancan.ro.

captură TV

Din păcate ghinion pare că se ținea de ea. 

Mai mulți apropiați de-ai săi au dat declarații despre viața Sorinei Guță. Se pare că solista nu mai are niciun venit și nici nu mai are de unde câștiga bani. Sorina a declarat în repetate rânduri că îi lipsesc fanii, îi lipsesc concerte și viața de atunci. Deși Sorina nu mai vrea să vorbească despre fostul ei soț, nu îl vorbește de rău ci îi urează sănătate lui și familiei sale. Iubita solistă susține că nu mai are nevoie de nimic de când l-a găsit pe Dumnezeu și a devenit credincioasă. Apropiații ei se gândesc că această credință o face pe Sorina să treacă peste toate probleme.

„Sorina plânge uneori atunci când își aduce aminte de perioada în care cânta, în care o iubeau oamenii. Acum a uitat-o toată lumea, puțini își mai amintesc ceva legat de ea, ca artist”, a spus una dintre cunoștințele Sorinei Guță, în exclusivitate pentru cancan.ro.

A scăpat de băutură cu ajutorul lui Dumnezeu

Sorina și-a găsit scăparea în credință. A declarat de multe ori faptul că singurul lucru care a făcut-o să renunțe și să aibă iar o viață plină de lumină, a fost Dumnezeu.

”După moartea ei am avut foarte mari probleme, n-am mai cântat, am stat închisă în casă, am dat în patima alcoolului după ce a murit mama, am crezut că nu mă mai las de băutură niciodată, dar Dumezeu e viu și adevărat. Eu mă închideam în casă, surorile mele plângeau.

Nu mă mai puteam lăsa de băutură, beam până adormeam la masă. Sora plângea și îmi zicea hai la biserică, plângea, eu nu o băgeam în seamă, eu îmi doream să mă îmbăt, să nu mai știu de mine și să mă îmbătăm, mă trezeam și iar beam. A durat vreo trai ani.”, a declarat Sorina în urmă cu mai mulți ani.