Irina Stroia a fost una dintre ispitele emisiunii „Insula iubirii.” Aceasta a fost plăcută pe bărbați pentru frumusețea și atitudinea sa. După ce s-a încheiat show-ul, s-a îndreptat către industria de frumusețe.

Irina Stroia și-a dorit să fie o femeie puternică și independentă. Ea și-a creat propriul său brand de gene false magnetice, care fac cele mai frumoase priviri tinerelor care le poartă. Brand-ul se numește Glam Lure și este foarte apreciat pentru produsele sale. Pe lângă această afacere, fosta ispită este și tehnician de gene

Sursa foto: Social media

Irina Stroia a câștigat lupta împotriva cancerului

Irina Stroia a învins de două ori cancerul. Fosta ispită a ajuns la un medic după ce a observat câteva coșuri care îi apăruse pe piele și a aflat că are cancer în stadiul doi. După ce a scăpat prima data, boala a recidivat, iar vedeta a avut, din nou, de tras și mers la clinici. După ce a schimbat mai mulți medici și a urmat o dietă de tip vegetarian, aceasta s-a vindecat complet.

„Un curs foarte bun, după un an și… Am schimbat toți medicii. Era complicat că munceam si aveam cursuri. Și am dat o șansă unei alte clinici din București. Și mi-au zis că trebuie să fac chimioterapie. Nu am acceptat. În final am dat peste un medic care nu e român, prin recomandarea lui tata și în urma unei biopsii mi-a zis că e ok. Eu nu am luat niciun tratament, dar am renunțat la carne. Ideea e că tatăl vitreg a avut și el cancer, în stadiul 4. Medicii nu-i mai dădeau șanse. Tot la fel, a renunțat la carne și tot ce ține de origine animală și fizioterapie și reflexoterapie și s-a vindecat. Eu tratament am ținut, dar anul trecut. Mi-au scris mulți oameni de bine.”, a spus Irina Stroia în cadrul emisiunii „Xtra Night Show.”