Emisiunea ”Insula Iubirii” le-a adus despărțirea după o relație de 10 ani. Ce s-a ales de Gia, cum o mai duce după această experiență? Cu toate că cei doi considerau faptul că nimic nu-i poate separa, iată că au avut o mare surpriză. Au venit împrenă, dar au plecat separați.

Giei din sezonul 5 al emisiunii Insula Iubirii, i s-a atribuit rolul de cea mai ”trecută prin viață” concurentă, cu o gândire extrem de matură și foarte calculată și echilibrată. În acest mod, se pare că Gia a dobândit admirația și simpatia oamenilor care o priveau pe micile ecrane.

Cu toate că de atunci au trecut aproximtiv 2 ani de zile, se pare că Gia este total absentă pe rețelele de socializare. Ce s-a ales de profilele Giei? Atât pe Instagram, cât și pe Facebook, ”bate vântul” pe profilele fostei concurete.

Nu aceleași lucruri se pot spune și despre fostul său iubit, Bogdan. Acesta este foarte activ pe rețelele de socializare. Ba mai mult, se are că are o frumoasă relație de dragoste.

Ce s-a întămplat, de fapt, cu Gia și Bogdan în cadrul emisiunii Insula Iubirii?

Se pare că Gia a astistat, de mai multe ori înainte să vină la emisiune, la niște scene în care Bogdan dădea impresia că este foarte apropiat de un alt bărbat care făcea parte din anturajul lui. Aceste gesturi nu au fost neapărat luate în seamă de Gia, însă în cadrul competiției aceasta și-a dat seama de faptul că nu este o glumă și că ceva este în neregulă cu iubitul ei.

„Într-adevăr, în anturajul lui, au fost interacţiuni de tipul ăsta, dar la modul de teribilism, să-i şocăm pe ceilalţi, nimic deosebit. Par foarte multe glumiţe cu tentă de genul, dar mi se pare că a dus-o prea departe şi insistă pe asta. Înţeleg că este un tipar care se repetă. Sunt lucrurile pe care le aflu şi eu ca şi voi. Atunci am privit situaţia ca pe o glumă. În afară de cazul izolat de care am povestit, nu ştiu de altceva. În honeymoon a fost o tâmpenie, o glumă pe care am pornit-o eu. Am zis că mergem în piscină, am zis în glumă că iau bermudele lui, fără niciun fel de gând. El a zis că ia costumul de baie şi… Nici măcar nu era o provocare.”, a mărturist Gia la acea vreme.