Adina Asăvoaie a devenit cunoscută după ce a apărut într-un pictorial în revista VIVA! La vremea respectivă, adolescenta a impresionat pe toată lumea cu povestea ei de viață. Mama sa, care lucra ca femeie de serviciu, încerca din răsputeri să le asigure ei și fraților săi un trai decent, după ce tatăl lor a decedat. Anii au trecut, iar Adina Asăvoaie s-a transformat într-o domnișoară superbă, pe care abia dacă o mai recunoști. 

Ce mai face Adina Asăvoaie, supranumită „păpușa de la Glina”

Adina Asăvoaie, supranumită ‘păpușa de la Glina’, este acum pe cai mari! Adolescenta cu ochii albaștri are aproape 15 ani și luptă din răsputeri să ajungă un model internațional. În prezent, ea participă la numeroase prezentări de modă pentru a-și îndeplini visul cel mare.

„Îmi imaginez să stea sute de persoane în fața mea și să aștepte la coadă ca să le dau un autograf”, spunea Adina, în 2020, într-un interviu pentru ‘Vorbește lumea’.

Dar cum a ajuns Adina Asăvoaie să fie atât de cunoscută? Ea a intrat în atenția publicului în urmă cu mulți ani, după moartea tatălui. După ce părintele său a murit, preotul din localitate le-a făcut câteva fotografii ei și fraților săi, pe care le-a postat pe internet. Frumusețea tinerei a atras atenția imediat jurnaliștilor, care au mers la Glina și au realizat un reportaj despre tânără. La vremea aceea, Adina avea doar 10 ani.

foto: social media

Speră să devină un fotomodel renumit

De atunci, Adina Asăvoaie a fost comparată în permanență cu Angelina Jolie, iar calitățile fizice au ajutat-o să scape de sărăcie. Aparițiile din diverse reviste de frumusețe, dar și din emisiuni, au propulsat-o pe tânără mai sus. Nu a renunțat la pasiunea pentru modelling și are un cont personal de Instagram.

Pe rețelele de socializare, Adina Asăvoaie își ține admiratorii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei și nu ezită să posteze imagini de la ședințele foto profesioniste.

foto: social media

În urmă cu doi ani, Adina Asăvoaie a mers pentru prima oară într-o emisiune televizată, alături de mama ei. Tânăra a fost invitată la emisiunea „Răi, da buni”, și a povestit greutățile prin care a trecut înainte de a deveni celebră. Mama sa a povestit, cu lacrimi în ochi, cum a reușit să crească singură 4 copii.

„I-am crescut împreună cu soţul, care acum trei ani a murit şi am rămas singură cu ei. M-am angajat şi muncesc pentru ei.”, spunea mama Adinei, la Antena Stars.