Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, declarațiile făcute de fiecare despre cealaltă.

Andreea Marin și Mihaela Rădulescu sunt la cuțite încă de pe vremea în care ambele au debutat în televiziune. Fanii au fost curioși să știe ce au avut de împărțit de-a lungul anilor. Iată declarațiile făcute de fiecare despre cealaltă.

Andreea Marin și Mihaela Rădulescu sunt rivale încă de pe vremea când ambele au debutat în televiziune. De-a lungul timpului, cele două vedete și-au aruncat replici acide ori de câte ori au avut ocazia. Istoricul rivalității dintre cele două e destul de lung, iar fanii au fost curioși să afle ce au avut de împărțit una cu cealaltă.

colaj substantial

Andreea Marin și Mihaela Rădulescu se au la cuțite încă de la debutul lor în televiziune

Andreea Marin a repetat de nenumărate ori că nu a mai întâlnit o persoană mai obsedată de persoana sa la fel cum este rivala ei, Mihaela Rădulescu. De-a lungul timpului s-au auzit fel și fel de zvonuri despre cele două vedete. Astfel, primele răutăți ar fi început de la faptul că Andreea Marin și Mihaela Rădulescu au fost căsătorite cu același bărbat și anume Ștefan Bănică Jr.

Mai mult, cele două vedete și-ar fi purtat pică de când erau moderatoarea la același post de televiziune, existând o gelozie una față de cealaltă.

„Singurul motiv pentru care-mi sare țandăra este inegalitatea dintre mine și vita aia de Marin. Asta are un promo pe post care costă zeci de mii de euro, eu am avut un promo de 2 lei”, spunea Mihaela Rădulescu pe stenogramele făcute publice.

Pe de altă parte, „Zâna Surprizelor” a făcut și ea declarații despre scandalul cu rivala sa. În cadrul unei emisiuni, vedeta a explicat că ei nu îi stă în fire să folosească un astfel de limbaj licențios.

„Pentru mine e de neînțeles. Eu nu aș putea să fac asta față de nimeni. Dar pe de altă parte, poate nu mai este. Poate i-a trecut! Limbajul acela este unul pe care eu nu l-aș putea folosi nici într-o convorbire privată. Referindu-mă la altcineva, și rival dacă mi-ar fi în meserie”, a spus Andreea Marin în cadrul unei emisiuni TV.

Mai mult, Andreea Marin este de părere că nu ea este cea care a dat startul la tot acest circ. Ea o acuză pe rivala sa, Mihaela Rădulescu. „Zâna Surprizelor” a mărturisit că este genul de persoană care mereu a privit numai în curtea sa.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.